Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
HAY episerver award

7. NOVEMBER I AARHUS // 8. NOVEMBER I KBH

Hvordan digitaliserer man en af Danmarkshistoriens største designsucceser? Hvilke strategiske overvejelser bør man gøre sig, hvordan griber man processen an og hvilke kampe er ’must-win-battles’?

På seminaret kan du få et eksklusivt kig ind bag kulisserne på HAYs omnichannel transformationsprojekt, der bl.a. er belønnet med Episervers ‘Commerce website of the year’-award, og blive klogere på, hvordan du selv arbejder med digital transformation i et B2B miljø.

 

Program

08.30 – 09.00: Morgenmad og registrering.
09.00 – 09.45: HAY Case: Digital commerce som global vækstmotor. v. Kasper Holst, CEO, IMPACT.
09.45 – 10.30: Digital produktudstilling i verdensklasse. v. Henrik Béen, VP Product Marketing, InRiver.
10.30 – 10.45: Pause & Forfriskning
10.45 – 11.30: Digital transformation i et strategisk perspektiv v. René Bach Lundgaard, Partner, Implement & Martin Lyngaa Simonsen, Partner, Implement.

IMPACT - Transformation
HAY - IMPACT

Lyst til at blive klogere på digital transformation?

Seminaret er gratis og henvender sig til C-level salgs- og marketingprofiler, der har udfordringerne med B2B digitalisering helt inde på kroppen, og lyst til at blive inspireret og udfordret til at opnå et bedre resultat.

Seminaret er arrangeret i samarbejde mellem IMPACT, InRiver, Implement Consulting Groupment og Episerver. Ved udeblivelse uden afbud forbeholder vi os retten til at opkræve et no-show-fee på 300 kr.

Hvor og hvornår?

Seminaret afholdes i Aarhus d. 7. november og i København d. 8. november. Start- og sluttidspunkt samt program er det samme for begge afholdelsesdatoer.

Aarhus: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

København: Implement, Strandvejen 54, 2000 Hellerup.

HAY
René Bach Lundgaard

René Bach Lundgaard, Partner, Lead on Digital Disruption, Implement

René er en digital ‘growth hacker’, der tror fuldt og fast på, at radikal transformation opnås ved at kombinere umødte brugerbehov med nye teknologiske muligheder. Han arbejder i spændingsfeltet mellem dyb markedsindsigt og teknologi og har ekstensiv erfaring med udvikling af strategisk og konceptuelt design, der skaber radikal forandring i organisationer.

Kasper Holst, CEO & Management Consultant, IMPACT

Kasper Holst har været aktiv på den digitale scene siden 1998 og er en af Danmarks tungeste profiler inden for digital commerce, omnichannel og løsning af komplekse, digitale udfordringer.

Som stifter og CEO hos IMPACT har han bl.a. hjulpet virksomheder som Imerco, Lemvigh-Müller og Tøjeksperten med at være på digital forkant.

 

Kasper Holst - IMPACT
Martin Lyngaa Simonsen

Martin Lyngaa Simonsen, Senior Partner, Lead on digital strategy, Implement

Med udgangspunkt i en stærk faglig forkærlighed for brugerbehov og adfærd, er Martin en skarp facilitator af strategisk, kommerciel og digital beslutningstagen. Ud fra en ’design thinking’-tankegang, arbejder Martin med at omsætte vækstpotentialer til attraktive ’value propositions’ og ’go-to-market’-strategier. Med en baggrund i IT og Økonomi, har han opbygget sin karriere omkring dét, at skabe vækst for de organisationer, han arbejder med.

Henrik Béen, VP Product Marketing, InRiver

Henrik is a business software product specialist, bringing nearly two decades of experience from the industry to his role as VP, Product Marketing at inRiver. At inRiver he runs product marketing and analyst relations. Prior to joining inRiver, he spent several years with QlikTech (Qlik), where he contributed to the phenomenal growth that took the company from a local, Sweden-based start up to the internationally acknowledged software company it is today.Henrik holds a master’s degree from Lund University.

Henrik Béen

Tilmeld dig
her!

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte senior marketing consultant, Marie Hedemann, på mah@impact.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.