Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
Video: Sådan bruger du Angular med dit CMS

Video: Sådan bruger du Angular med dit CMS

2 kommentarer 29. september 2017

Vores Software Development Manager Filip Bruun Bech-Larsen var inviteret med til et Angular-event i Lissabon for at dele ud af sine erfaringer med brugen af Angular. Se hans oplæg her.

Vi vil gerne bruge det nye smarte Angular, og vi vil gerne bygge en Single-Page-Application, så vi kan animere vores side-skift, men vi vil stadig gerne have et CMS til at styre skabeloner og indhold. Vi vil gerne kunne give CMS-redaktøren fuld fleksibilitet til at opbygge siderne som de ønsker det, samtidigt med at vi gerne vil udnytte platformens Ahead-Of-Time compilerings potentiale.

I sidste uge talte jeg til et Angular meetup i Lissabon om dette. Jeg gennemgik min tanke- og arbejdsproces og vores mange iterationer. Jeg fortæller om fordele og ulemper, kompromiser og trade-offs, og ender ud med den løsning som i dag ligger grundstenen til vores nyeste projekter.

Det (ret tekniske) indlæg er på engelsk og kan ses her.

Frontend Manager Filip har +10 års erfaring og arbejder til daglig som Frontend Manager hos IMPACT A/S. Han brænder for cutting edge teknologi, at vinde med et team og cykling (både på TV og irl).

Kontakt Filip

Send min besked

2 kommentarer

  1. Tak for at dele det informative indlæg. Det er virkelig meget nyttigt. Fortsæt med at dele det informative indhold som denne.

  2. 08/11/17 Filip Bech-Larsen

    Tak for det, Christoffer. Skriv en mail eller find mig på twitter hvis du har nogen spørgsmål i den forbindelse som jeg kan hjælpe med…

Knyt en kommentar til indlægget