grossist
Struktur og effektivitet
med digital commerce

Uoverskueligt mange varenumre og benhårdt pres på priserne? Hos IMPACT kan vi hjælpe jer med at digitalisere jer til styrket top- og bundlinje.

Samhandel sat i system

For grossister er det en kunst at holde struktur på en ofte overvældende mængde varenumre. Og produktdata skal helst flyde automatisk fra leverandørerne og ind i jeres systemer. Men hvordan integrerer I ud mod jeres leverandører, så I undgår manuelle processer? Og hvordan håndterer I samspillet med kunderne, hvor pris- og rabatstruktur ofte varierer?

IMPACT har det rette kompetencemix in-house og har formået at udvikle en løsning, som er mere end blot et nyt e-commerce setup. Vi har fra start haft en række klare kriterier, som skulle opfyldes, for at vi kunne nå i mål. Og dem har IMPACT opfyldt.

Susanne SchouUnderdirektør, Helsam A/S

Hos IMPACT kan vi hjælpe jer med at skabe struktur og effektivitet i jeres processer gennem digitalisering af jeres forretning. I en branche, hvor konkurrencen er benhård, giver det nemlig ikke kun resultater på bundlinjen at effektivisere gennem digitalisering. Implementering af digitale værktøjer til jeres kunder kan nemlig også lette samhandlen med jeres kunder og dermed styrke deres loyalitet.

Udvalgte grossister, vi har skabt resultater for

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om digital transformation for grossister, så tag fat i Troels Haugstrup, Business Consulting Director & Partner.

Troels Haugstrup | IMPACT Team