Producent
Digitalisering som
vækstmotor

Hvordan udnytter I digitale kanaler til at skabe salg og synlighed. Uden at skabe kanalkonflikter?

Salg & synlighed. Uden kanalkonflikt.

Et salg står og falder i mange tilfælde med produktvisning. Formår I at fremstille jeres produktsortiment på en indbydende, overskuelig og salgsfremmende måde? Eller står det skidt til med jeres digitale udstillingsvindue?

Hos IMPACT kan vi hjælpe jer med at få styr på den digitale tilstedeværelse, så jeres kunder bliver i stand til at konfigurere og bestille lige præcis dét, de har brug for. På egen hånd. Uden manuelle processer eller tidskrævende telefonopkald.

Mobilløsningen har gjort en positiv forskel internt for vores sælgere. Når de er på farten, kan de nu hurtigt få adgang til det enkelte produkt, som de kan præsentere for kunden i et visuelt flot setup.

Piet TæstesenVice President, Aasted
Adgang til nye markeder

Gennem digital transformation af hele jeres forretning gør vi jer i stand til at feje kanalkonflikter af banen, og i stedet udnytte de mange muligheder I har for at skabe vækst gennem digitale værktøjer. Med sikker hånd styrer vi jer gennem udfordringer som sprog, logistik og valutaer, så jeres marked ikke længere er lokalt, men globalt

Udvalgte producenter, vi har skabt resultater for

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om digital transformation for producentvirksomheder, så tag fat i Troels Haugstrup, Business Consulting Director & Partner.

Troels Haugstrup | IMPACT Team