Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
helsam impact

B2B OG B2C E-COMMERCE LØSNING TIL DKS STØRSTE BUTIKSKÆDE INDEN FOR HELSEKOST

helsam impact

om helsam

Helsam er en 100% danskejet grossistvirksomhed og butikskæde inden for helsekostprodukter, personlig pleje og økologiske varer. Virksomheden er markedsledende inden for helsebranchen og driver både egne butikker, såvel som den fungerer som grossist for andre selvstændige helsekostbutikker.

vision

Visionen for Helsam er klar. Ikke blot ønsker man at fastholde sin førerposition som Danmarks største butikskoncept inden for helsekostprodukter, man ønsker også at være danskernes foretrukne valg, når der skal handles helsekost online.

helsam impact

IMPACT har det rette kompetencemix in-house og har formået at udvikle en løsning, som er mere end blot et nyt e-commerce setup. Vi har fra start haft en række klare kriterier, som skulle opfyldes, for at vi kunne nå i mål. Og dem har IMPACT opfyldt.

Susanne Schou
Underdirektør, Helsam A/S

Den rejse vi er på kræver et enormt tæt samarbejde med dygtige og commitede folk, og det må man sige, at IMPACT har levet op til. Rejsen er også kun lige begyndt, og nu skal vi i gang med at videreudvikle på løsningen.

Lotte Mi Thordsen
Projektleder, Helsam A/S

Helsam har været en dygtig sparringspartner med en stor viden om hele branchen og dens produkter. Det har været et spændende projekt med en stor volumen, da Helsam har høje ambitioner og virkelig vil noget med virksomheden.

Tore Kjellund
Senior Project Manager, IMPACT

Udvalgte cases

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.