Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
idhair impact

PIM-system giver sublimt produktoverblik

idhair impact

Om IdHAIR

Danmarks førende producent og forhandler af høj kvalitets frisørartikler er i en rivende udvikling internationalt, og de har en målsætning om at tilbyde markedets bedste produkter – både til professionelt og privat brug. Med deres velkendte hårvoks, ID voks, er IdHAIR allerede markedsledende i Danmark, og virksomheden er godt i gang i yderligere 30 lande.

Vision

Når en virksomhed kontinuerligt vækster her hjemme og internationalt skaber det et behov for at optimere og effektivisere systemer, processer, data og organisering. IdHAIR ønskede en digital løsning, som kunne skabe klarhed over produktudviklingsprocessen, samle al produktinformation i ét system og sikre understøttelsen af yderligere digitale tiltag mod partnere og kunder. For at adressere disse udfordringer har IdHAIR i implementeret et inRiver PIM system med hjælp fra IMPACT.

idhair impact

Strømlinet sammenhæng mellem produktinformation og fysisk print

For at skabe en strømlinet sammenhæng mellem produktinformation og fysisk print materiel har IMPACT også implementeret en inRiver PIM Print App. Dette muliggør direkte fra Adobe InDesign at tilgå produktdata og tilknyttede billeder til brug i skabelsen af markedsføringsmateriale.

idhair impact

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med IMPACT. Den strategisk tunge ballast kombineret med gode implementerings- kompetencer var med at give os en høj forretningsmæssig værdi, så vi kunne levere høj kvalitet til vores slutbrugere.

Kasper Christensen
Marketingschef hos IdHAIR

IdHAIR er en rigtig spændende kunde for IMPACT. IdHAIRs lyst og vilje til at forbedre deres digitale muligheder har gjort det muligt at lave en spændende, robust og fremtidssikret løsning, der er i stand til at understøtte IdHAIRs forsatte vækst.

Sune Rasmussen
Master Data and Product Information Manager, IMPACT

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.