Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
Imerco impact

Imerco vækster 92 % digitalt

Resultater

+0%

omsætning

+0%

organisk vækst

+0%

konverteringsrate

Om Imerco

Imerco er Danmarks største isenkramkæde med mere end 150 butikker fordelt over hele landet og en årlig omsætning på ca. 1,3 mia. kr. Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med mere end en mio. medlemmer samt en webshop, imerco.dk, som er i rivende udvikling.

Vision

Med IMPACT som sparringspartner har Imerco kørt en gennemgribende strategiproces for at identificere potentialer og indsatsområder i omstillingen af forretningen. I implementeringen af en ny digital platform er der herefter arbejdet intensivt med brugeroplevelse, varestyring og berigelse af varedata med det formål at opnå maksimal online synlighed og konvertering.

Samarbejdet med IMPACT har været meget frugtbart og præget af høj kvalitet i alle leverancer. IMPACTs spidskompetencer inden for retail commerce har gjort det muligt at komme i luften på utrolig kort tid.

Anders Lindberg
E-commerce projektleder, Imerco

Vi har designet en faseinddelt udviklingsproces til virksomheder, der - som Imerco - har et højt omnichannel-ambitionsniveau og ambitioner om hurtig omstilling.

Kasper Holst
CEO, Management Consultant, Partner

Udvalgte cases

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.