Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
Kamstrup - IMPACT

B2B e-commerce i overhalingsbanen

Facts

0%

Stigning i leads

0%

Stigning i trafik

0

Sproglag i løsningen

Baggrund

Med 70 års erfaring og innovation som bærende drivkraft, er Kamstrup i dag en af verdens førende totalleverandører inden for intelligente løsninger til energi- og vandmåling. Med eksport til 60 forskellige lande og kontorer i 23, er den globale succes til at tage og føle på.

Vision

Kamstrups grundtanke, ’inspired by better’, lægger meget godt op til den digitale udviklingsbane, som virksomheden er slået ind på. Hos IMPACT har vi hjulpet med at indfri Kamstrups ønske om at rekalibrere den digitale tilstedeværelse, der ikke gav de ønskede resultater. Visionen for den digitale omstilling var at komme svagheder til livs og samtidig indfri nye mål. Dertil har IMPACT ydet strategisk rådgivning samt været implementeringspartner på et nyt website, e-handel og en serviceportal – alt sammen i én samlet B2B-løsning.

Teknisk stærk e-handelsløsning

Kamstrups produktsortiment har uendelige kombinationsmuligheder, og det kan være en udfordring, når varerne skal udstilles digitalt. Derfor har vi i løsningen udviklet en online produktkonfigurator, som gør, at kunderne kan bestille varer i nøjagtigt den form, længde og størrelse, de ønsker. For at kunne optimere kundernes købsrejse og deres tilgang til produkterne, er der ved hjælp af en række brugertests arbejdet fokuseret med produkternes digitale præsentation. En række af de mere tekniske produktnavne er på den baggrund blevet omdøbt til hverdagsudtryk for at imødekomme den brede målgruppe.

Kamstrup - Impact

Med Kamstrups digitaliseringsprojekt, har vi opnået gode resultater på rigtig mange fokuspunkter. Vi har hjulpet med at understøtte og digitalisere branchens globalisering og grønne omstilling, og det er vi nået rigtigt godt i mål med.

Troels Bille Haugstrup
Partner, Director of Business Consulting, IMPACT A/S

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.