Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
LEGO Education

Ny GLOBAL PLATFORM SIKRER ØGET VÆKST FOR LEGO EDUCATION

LEGO Education

LEGO EDUCATION: Når læring bliver til leg

I mere end 35 år har LEGO Education udviklet undervisningsmateriale og læringskoncepter til blandt andet børnehaven og klasseværelset. Selve materialet sælges i forskellige aktivitetspakker og inkluderer den verdenskendte LEGO-klods, som skal sikre en aktiv, sjov og ikke mindst effektfuld læringsproces. Aktivitetspakkerne er inspireret af sprog, kunst, videnskab, teknologi og matematik, og har til formål at ruste eleverne til uddannelse og livets udfordringer. Besøg LEGO Educations nye digitale univers.

MOD NYE DIGITALE HØJDER

Visionen hos LEGO Education var klar: Det digitale og fysiske LEGO-univers skulle smelte endnu mere sammen. I samarbejde med IMPACT har man derfor udviklet og implementeret en løsning, der giver helt nye muligheder og sætter nye standarder for børns kreativitet, samarbejde og indlæring.

Besøg LEGO Educations nye digitale univers.

LEGO Education

LEGO Educations projekt er spændende at være involveret i, fordi vi sammen deler visionen om at sætte den digitale brugeroplevelse og kunderejse i højsædet. Vi tror på, at det i sidste ende er en af kernedrivkræfterne i at skabe endnu bedre resultater på bundlinjen.

Kasper Holst
CEO og partner hos IMPACT

Udvalgte cases

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.