Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
se impact

se | strategisk digitalt partnerskab

Stærkt samarbejde skaber stærke resultater

SE har en klar vision om at levere gode og stærke kundeoplevelser inden for alle deres forretningsområder. Med kundernes mulighed for frit at vælge el-leverandør, uafhængigt af geografi, er el-markedet præget af høj konkurrence. Derfor havde SE brug for en dygtig digital sparringspartner, der især kunne bistå med at styrke kundeloyaliteten, og IMPACT har i flere år varetaget denne rolle. Blandt resultaterne af det lange og stærke samarbejde står en ny digital platform for koncernens mange forretningsområder inden for B2B og B2C. Se platformen lige her.

se impact

en organisation i udvikling

Tradition og forandring går hånd i hånd hos SE, et af Danmarks førende energi- og teleselskaber med fokus på moderne teknologi og værdier, der er dybt forankret i den sønderjyske muld. Opkøbet af Stofa og den gennemførte fusion med Nyfors har ført koncernen ind i en udvikling, der kræver digital omstilling. Det skal styrke kundebasen på mere end 725.000 danskere samt den årlige omsætning på mere end 5 mia. kr.

 

 

 

se impact

Igennem vores løbende og spændende samarbejde med IMPACT har vi løftet os selv til nye højder og nye mål i koncernen. Vi har oplevet store forbedringer i vores kunders oplevelser samt øget digitalisering.

Line Olesen
Marketing, SE

SE har været en rigtig dygtig og agil samarbejdspartner igennem flere år, og vi har opbygget et godt kendskab til hinandens områder. Vi har løbende udfordret og sparret med hinanden, hvilket har ført os til de bedste løsninger og beslutninger.

Christian Meyer
Senior Project Manager, IMPACT

Udvalgte cases

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.