Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
tdc erhverv impact

B2B digital commerce sikrer øget effektivitet og trafik

Resultater

+0%

trafik

+0%

mere effektiv ordrehåndtering

0%

kundetilpasset indhold

Om TDC Erhvervscenter

TDC Erhvervscenter ser teknologi og innovation i et bredt perspektiv og har stor erfaring i at rådgive store og små virksomheder om IT- og kommunikationsløsninger. Der sættes altid en ære i at sammen - og i øjenhøjde - finde frem til en løsning, som passer kundens behov.

Vision

I tæt samarbejde med IMPACT er TDC Erhvervscenter nået i mål med et e-commerce setup, der har styrket virksomhedens online tilstedeværelse på alle fronter og er i tråd med TDC-koncernens vision om Danmark som digitalt foregangsland.

tdc erhverv

Personaliserede varer og priser

Når TDC opretter en kunde i systemet, angives sideløbende produkter og tilhørende priser, som kunden kan vælge imellem. Både produkter og priser er udvalgt baseret på kundens data, hvilket giver kunden et overblik over personaliserede produkter og priser.  

Samtidig har TDC Erhvervscenter mulighed for at styre, hvem der kan hvad, og hvilke valgmuligheder den enkelte kunde skal kunne tilgå.

Brugerstyring og automatisering

Med den nye løsning har erhvervskunderne nu mulighed for at håndtere hele bestillings- og købsprocessen online – i stedet for at være nødsaget til at skulle ned i et af de fysiske Erhvervscentre.

Gennem den avancerede brugerstyring er det desuden muligt at oprette flere typer brugere på samme konto, hvormed man har effektiviseret indkøbs- og salgsprocessen med mere end 95 %.

tdc erhverv

Vi ville sikre vores kunder den bedste brugeroplevelse. Med den tekniske løsning, som IMPACT anbefalede, er vi nået i mål. Udover mere tilfredse kunder har vi automatiseret vores indkøbsproces.

Jeanette Christiansen
Salgs- og Marketingchef, TDC

Denne løsning kan splitte én ordre i flere delordrer. Ordremodulet lægger ordren hos leverandøren med den laveste pris. Dette sikrer TDC den højest mulige avance på ordren.

Troels Haugstrup
Senior E-Business Consultant / Partner, IMPACT

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.