Montana Furniture
ET DIGITALT BRAND-UNIVERS

Uendelige designmuligheder gjort enkelt. Byd velkommen til en digital shopping-oplevelse der guider kunder gennem hele købsrejsen fra inspiration og customisation til konvertering.

2.5 minutters læsning

01. RESULTATER
D2C

nu muligt i Danmark

40%

stigning i website-besøg

UX

markant forbedret

Wins

"Best Buying Experience" - Optimizer Awards 2022

02. LEVERANCER
Design

Farver og inspiration uden ende

Business strategy

Roadmap for digital transformation

Tech stack

Optimizely (Episerver), Inriver og Azure

UX

Sømløs oplevelse fra research til kurv

Cutting edge

Produktkonfiguration i 3D med Cylindo

03. HISTORIEN

70.000 MULIGHEDER

… er mange muligheder. Så for at hjælpe deres kunder med at navigere fra inspiration til skræddersyede udgaver af deres kendte reolsystem rakte Montana Furniture ud til os. 

Montana startede med at lytte til deres kunder. De opdagede hurtigt, at ingen, der shopper online, bryder sig rigtigt om ’fra-priser fra’. De vil se den faktiske pris for og sammensætning af det produkt, de har designet. Men mest af alt vil de gerne have en sømløs oplevelse fra research og inspiration til customisation og køb. Og det er her, vi kommer ind i billedet.  

04. LØSNINGEN

EN DIGITAL DAGSORDEN

Med udgangspunkt i Montanas kundeindsigter udtænkte vi en plan. Første step var at hjælpe Montana med at skitsere et roadmap til en omfattende digital transformation. Visionen blev præsenteret for designbureauet – og vi fulgte op med en klar plan for, hvordan Montana skulle rulle en samlet content og commerce-løsning ud. En løsning der endte med markant at ændre både kundeoplevelserne og virksomhedens interne processer. 

Sammen med IMPACT har vi skabt et online univers, der næsten giver den samme oplevelse som at være i vores fysiske butikker.

Claes HansenHead of e-commerce, Montana Furniture
05. DEEP DIVE

ENDELØS OG SØMLØS

Med intuitiv navigation, endeløse hylder med masser af muligheder og en legende tilgang til design og kvalitet blev Montanas nye hjemmeside lanceret.  

OPLEV ’SHOP-THE-LOOK’

Digitalt og visuelt håndværk er fundamentet for oplevelsen. Med hjælp fra inspirerende billeder bliver kunderne ført rundt på en digital inspirationstur fra stue til hjemmekontoret. En ’shop-the-look’-feature hjælper kunden med nemt at se og købe de produkter, de finder på den digitale inspirationstur rundt i Montanas farvestrålende univers.  

HELT TÆT PÅ – FRA ALLE VINKLER

Montana bringer mere end 70.000 forskellige unikke kombinationer til live i 4k kvalitet. Løsningen er gjort mulig med en solid tech stack kombineret med et visuelt inspirationsrum – og understøttet af en intelligent 3D-konfigurator, lavet i samarbejde med Cylindo.   

Montana giver deres kunder mulighed for at visualisere lige netop den løsning, de gerne vil have hjem i stuen. Kunder kan skræddersy ethvert produkt, se det helt tæt på med naturlige skygger og lave ændringer i alt fra farve, position og dybde før de lægger det i kurven. 

Ofte betyder uendelige muligheder en høj grad af kompleksitet. IMPACT hjalp os med at omdanne kompleksiteten til en simpel og nærmet taktil digital oplevelse.

Claes HansenHead of e-commerce, Montana Furnitures

EN PLATFORM SKRÆDDERSYET TIL B2B OG B2C

Den nye side – montanafurniture.com – for både private og professionelle kunder gik live på tværs af 12 lande og tre sprog i december 2020. Og commerce-delen for private – også kendt som direct-to-consumer eller D2C – i Danmark er blot den første af mange.    

For at imødekomme kravene fra multi-brand forhandlere har vi bygget et separat website, der bruger de samme løsninger og tech-strukturer som hovedsiden. Siden imødekommer forhandlere med behov for hurtig online ordre-håndtering samtidig med, at det fokuserer på Montanas readymade produktserie; Free, Mini og Wire. Siden gik live i februar 2020 på tre sprog og understøtter commerce i 13 lande. 

Læs alt om D2C og om hvordan vi hjalp Montana med at komme i gang med direkte salg lige her.

06. TEKNOLOGI

TECH-SNAK

Cylindo

3D produktkonfiguration i 4k

InRiver

Uendelige produktdetaljer

Azure Cloud

Smart cloud hosting

Optimizely (Episerver)

Fleksibilitet – først CMS og commerce

07. DET MED SMÅT

OM Montana

Den familieejede virksomhed Montana Furniture har leveret skræddersyede løsninger til opbevaring siden 1982. Den danske eksklusive møbelvirksomhed blev grundlagt af Peter J. Lassen, der også skabte det kendte modulopbyggede Montana-system. 

Vil du vide mere om vores projekt med Montana?

Ole kan fortælle dig alt om det.

Ole Buch Rix | IMPACT Team