Privatlivspolitik

Hos IMPACT A/S tager vi vores ansvar alvorligt, når vi behandler oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om vores indsamling, brug og videregivelse af dine personoplysninger, som udgør vores privatlivspolitik.

Formålet med vores privatlivspolitik er at give dig indsigt i hvordan vi behandler oplysninger om dig. Vi behandler altid dine personoplysninger med omhu og respekt. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik er du altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

 

Vores oplysninger

IMPACT A/S
Søren Frichs vej 44D
DK-8230 Aarhus
Telefon 7020 1619
E-mail: info@impact.dk

 

IMPACT A/S har ansvaret for, at dine persondata til enhver tid bliver behandlet i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen.

 

behandling af dine Persondata

Vi behandler to typer af oplysninger – personlige oplysninger og anonyme oplysninger. Vi beder dig om at stille dine personoplysninger til rådighed for os i forskellige sammenhænge, f.eks. for at kunne sende dig vores nyhedsbreve, ved din deltagelse i vores konkurrencer, seminarer, events mv. eller når du søger et job hos os.

Ved enhver registrering af dine personoplysninger oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler om dig og med hvilket formål.

Vi behandler altid kun almindelige personoplysninger om dig, som f.eks. kan omfatte dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, virksomhed, titel, jobansøgning, cv mv. Disse oplysninger kan enten være indtastet af dig selv via vores hjemmeside, ved din indsendelse af en jobansøgning eller kan være registreret af os ved din henvendelse til os.

Ved brug af vores hjemmeside registrerer vi oplysninger om hvilke sider du besøger samt din IP-adresse. Oplysninger bruger vi til fejlsøgning og indsamling af statistik, så vi kan forbedre brugeroplevelsen, når du besøger vores hjemmeside. Informationerne bliver løbende slettet, når vi ikke længere har brug for dem.

HR-Manager

Søger du et job hos IMPACT A/S eller IMPACT Extend A/S behandler vi dine oplysninger med det formål, at vurdere hvorvidt dine kvalifikationer og erfaring modsvarer den stilling du har søgt hos os. Du vil i den forbindelse modtage yderligere info herom i ansøgningsformularen og via e-mails håndteret gennem vores HR-system.

Enecto

Anvendes til IP-Identifikation og adfærdsmæssig tracking, der giver os informationer om dine sidebesøg og besøgslængde.

Par Dot

Anvendes til IP-Identifikation og adfærdsmæssig tracking, der giver os informationer om dine sidebesøg, besøgslængde, formularudfyldelse og downloads på vores website.

video Og fotografering

Til vores events, seminarer og netværksgrupper optager vi som hovedregel altid video og skyder still-fotografi til markedsføringsformål. Skulle du have spørgsmål om dette, kan du altid kontakte vores dataansvarlige på info@impact.dk.

 

Relevans og nødvendighed

Det er vigtigt for os, at vi kun behandler relevante og nødvendige personoplysninger om dig. Det definerede formål afgør, hvilken type af persondata der er relevante og nødvendige for os. Derudover kan der være lovgivning der afgør, hvilke data som er nødvendige for os at behandle og opbevare for at kunne opfylde en kontrakt eller anden retlig forpligtelse. Det betyder samtidig at vi ikke bruger flere data end dem der er relevante og nødvendige for os til det angivne formål.

sletning

Når vi ikke længere har brug for at behandle og opbevare dine personlige oplysninger sørger vi for at slette dem. Ved deltagelse i konkurrencer, events, seminarer eller lignende opbevarer vi dine oplysninger i 5 år, så vi kan kontakte dig med relevant markedsføring.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev opbevarer vi dine oplysninger så længe du ønsker at fortsætte med at modtage vores nyheder.

Data opsamlet til brug for trafik og statistik vil automatisk blive slettet efter 26 måneder i Google Analytics.

samtykke

Som udgangspunkt beder vi dig altid om lov til at behandle dine personlige oplysninger til vores formål, medmindre vi på anden måde har et lovmæssigt grundlag for at indhente dem. Såfremt dette er tilfældet, oplyser vi dig om vores grundlag herfor, f.eks. ved en retslig forpligtelse eller såfremt vi har en legitim interesse for behandlingen af dine personoplysninger.

Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke ved at rette henvendelse til os via ovenstående kontaktoplysninger.

sikkerhed

Når vi behandler persondata om dig, går vi højt op i at sikkerheden er i orden. Vi har derfor gjort os en masse sikkerhedsforanstaltninger både i form af sikkerhedspolitikker, træning af personale i god skik og adfærd når der behandles persondata, samt vi sikrer en høj teknisk sikkerhedsstandard de steder hvor vi registrerer personlige oplysninger om dig. Det gør at du kan føle dig tryg ved, at vi sikrer at dine data ikke går tabt, bliver ændret eller at der opnås uautoriseret adgang fra uvedkommende.

 

Dine rettigheder

Som registreret har du en række rettigheder som du til enhver tid kan påberåbe dig,:

  • At få oplyst hvilke data vi behandler om dig, samt hvor vi har dem fra og hvilken anvendelse de har for os.
  • At få berigtiget unøjagtige personlige data om dig, hvis du mener at vi har oplysninger om dig, som ikke stemmer overens med virkeligheden.
  • At blive glemt / slettet. Hvis du ikke mener, at dine data længere er relevante eller nødvendige for os at behandle i forhold til formålet for behandlingen, kan du rette henvendelse til os, for at få slettet dine data.
  • At trække dit samtykke tilbage. Hvis du ikke længere ønsker at vi skal behandle data om dig, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og vi vil sørge for at behandlingen ophører.

Ved enhver henvendelse med anmodning om én eller flere af ovenstående rettigheder, vil vi altid undersøge om betingelserne er opfyldt, og at den ikke strider med vores retslige forpligtelser, og derefter naturligvis vende tilbage til dig med svar på din anmodning. Du finder vores kontaktoplysninger øverst på siden.

 

Ønsker du at klage til IMPACT A/S/ IMPACT EXTEND A/S over vores behandling af dine data kan du ligeledes til enhver tid kontakte os, hvilket vi naturligvis vil tage meget alvorligt. Er du ikke tilfreds med vores håndtering har du mulighed for at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine data – information herom findes på https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/

cookiepolitik