Webdanmark.com hedder nu IMPACT


Læs mere
ehandel-norge

30. oktober i København // 31. oktober i Aarhus

IMPACT og KPMG faciliterer d. 30. oktober i København og d. 31. oktober i Aarhus en heldagsworkshop med specielt fokus på alle de emner, projekter og opgaver, du skal være bevidst omkring for at få succes med e-handel i Norge. Dagen giver dig overblik, inspiration, specialistkontakter og fremfor alt: en komplet drejebog og redskaber til, hvordan du udvider din forretning til Norge.

PROGRAM

08.30 – 09.15 Morgenmad
09.15 – 10.00 Norge – Et købedygtigt nærmarked i vækst af Karsten Birkelund, IMPACT
10.00 – 10.45 Handelsbetingelser, persondata og forpligtelser af Torbjørn Amundsen, KPMG
10.45 – 11.15 Netværkspause
11.15 – 12.00 Logistik i Norge af Patrick Lindby og Thomas Jensen, BRING

logoer1
logoer2

PROGRAM - FORTSAT

12.00 – 13.00 Frokost
13.00 – 13.45 Eksport og moms i Norge, af Rune Grøndal, KPMG
13.45 – 14.00 Pause
14.00 – 15.15 Workshop – Kickstart din projektplan
15.15 – 15.30 Afrunding og opfølgning
15.30 – Let traktement

kpmg-impact-bring

WHAT'S IN IT FOR ME?

Dagens program er fyldt med specialiserede indlæg, som giver dig viden om alt fra de kommercielle muligheder, de juridiske og regnskabstekniske forhold, den logistiske opgave og indblik i hvordan ERP og IT-løsninger skal være på plads. I løbet af workshoppen får du rig mulighed for at spørge ind til de emner, som er særligt relevante for lige netop din virksomhed. Efter indlæggene har du desuden mulighed for at få individuelle møder med specialisterne, samt booke enopfølgende konsultation af min. 1 times varighed i din virksomhed.

HVOR OG HVORNÅR?

30. Oktober i København: Laplandsgade 4A, 2 sal – KBH S
31. Oktober i Aarhus: Søren Frichs Vej 44D – Åbyhøj

For at sikre at alle deltagere kommer fra dagen med det ønskede udbytte, er det maksimale antal deltagere sat til 10 personer.

norgekort
runegrøndahl

Rune Grøndahl, Partner Indirect Taxes, KPMG

Rune Grøndahl er Indirect Tax Partner hos KPMG Acor Tax og har arbejdet i mere end 15 år i branchen med moms, told og afgifter. Rune har indgående kendskab og omfattende erfaring med succesfuld levering af moms- og afgiftsydelser til en bred vifte af Danmarks største koncerner. Før Rune blev en del af rådgivningsbranchen, arbejdede han i SKAT.

Torbjørn Amundsen, Partner, KPMG

Torbjørn Amundsen er Partner i KPMG Law Advokatfirma, og autoriseret som Rettshjelper fra Advokattilsynet. Han er leder af KPMGs “Foreign Business Services” som tilbyder regnskabs-, løn- og skattetjenester, samt juridisk bistand til udenlandske selskaber med virke i Norge. Torbjørn er en meget benyttet rådgiver og foredragsholder om temaer som international forretningskultur og internkontrol ved brug af udenlandske underleverandører og arbejdskraft.

thjorbjørn
karstenbirkelundimpact

Karsten Birkelund, Senior E-business Consultant, IMPACT

Karsten Birkelund arbejder som E-business Consultant hos IMPACT og har som direktør for flere danske webshops succesfuldt udvidet til det norske marked. Karsten har en baggrund som International Sales and Marketing Manager ved BESTSELLER og har desuden været partner og direktør ved Firtal Web, som driver internationale webshops

Patrick Lindby, Salgschef, Bring

Patrick Lindby har de seneste 10 år arbejdet med transport og logistik løsninger i Europa. Til daglig indgår han i E-handels division i Posten Norge og Bring som salgschef for europæiske e–handelskunder

patricklindby
thomasjensen

Thomas Jensen, Sales Manager, Bring

Thomas Jensen har arbejdet med logistic, shipping og transport i mere end 20 år, heraf de seneste 7 år hos Bring. Thomas har arbejdet med skandinaviske og europæiske kunder og er i dag salgschef for det danske team, som beskæftiger sig med løsninger til det nordiske B2B og ikke mindst B2C marked.

Tilmeld dig her!

Pris: 5.000 kr.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Senior E-Business Consultant, Karsten Birkelund, på kbi@impact.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Find os her

København
Laplandsgade 4A
DK-2300 København S

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Aarhus
Søren Frichs Vej 44D
DK-8230 Åbyhøj

T +45 7020 1619
F +45 7020 1629


info@impact.dk

Show on map

Vær på digital forkant.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev.