grossist
Effektivitet og øget salg
med Digital Commerce

Uoverskueligt mange varenumre og benhårdt pres på priserne? Hos IMPACT kan vi hjælpe jer med at digitalisere jer til en styrket top- og bundlinje.

FOKUS PÅ B2B KUNDEOPLEVELSEN

Forskellen mellem B2B og B2C kunderneadfærd bliver svære og svære at få øje på. Ligesom B2C kunderne, forventer B2B kunderne i højere grad også en let og glidelende online-oplevelse når de handler hos dig. Det skaber øgede krav til kundeoplevelsen, data kvalitet, personalisering, tilgængelighed og self-service.

Men hvad er vigtigt for dig at have fokus på, for at leve op til kravene om at give B2B kunden en ekstraordinær, digital oplevelse, og samtidigt skabe en sømløs integration mellem dine systemer? 

Med IMPACT som din digital commerce partner giver vi dig adgang til vores B2B best-practises og erfaring med at hjælpe virksomheder med at sætte strøm til deres digitale programmer. 

WEBINAR: HOW TO COMBAT THE EFFECTS OF THE COVID-19 CRISIS

COVID-19 har ændret og accelereret adfærden hos B2B kunderneSe vores webinar her, og find ud af hvordan du bruger det til din fordel.  

Udvalgte grossister, vi har skabt resultater for

AUTOMATISERING OG KUNSTIG INTELLIGENS

Digitaliseringen har taget fart, og konkurrencen er mere global end nogensinde. Evnen til at kunne have kontrol og skabe transperante processer, giver mulighed for at højne serviceniveauet og effektiviteten.

Høj datakvalitet gennem din værdikæde hjælper både virksomheden og kunderne til lettere salg, mens det muliggør automatisering, bedre rapportering og bedre service gennem kunstig intelligens.

Hos IMPACT hjælper vi virksomheder med at definere deres IT-arkitektur og data design for at kunne understøtte en ambitiøs digital strategi. Vores track-record af Commerce arkitektur for flere af Nordens ledende, og mest ambitiøse virksomheder, er vores garanti for faglig og erfaringsbaseret sparring.

Lagerbillede, IMPACT

Digital Commerce handler ikke alene om at møde kundernes stigende forventninger i et konkurrencepræget marked, men også om at arbejde smartere og udnytte nye potentialer.

Henrik Feld-JakobsenSenior E-business Consultant, IMPACT

DEN DIGITALE SALGSPROCES

Udover at effektivisere din interne IT-infrastruktur, er det som grossist vigtigt, at dine medarbejdere har de rette digitale værktøjer til at sælge dine produkterHer spiller brugen af digital Commerce en kæmpe rolle, hvor datadrevne indsigter og indsigter i kundeadfærd bruges som effektive salgsværktøjer.  

Hvor end det er en CRM-udvidelse eller en AI-drevet løsning med fokus på kundeadfærd, bliver det lettere for dine medarbejdere at personalisere kampagner og anbefalinger specifikt til den individuelle kunde, så kunden føler sig speciel – Dét skaber gode relationer og grønne tal på bundlinjen.  

Lemvigh-Müller

OMRÅDER VI ARBEJDER MED 

Hos IMPACT kan vi hjælpe jer med at skabe struktur og effektivitet i jeres processer gennem en digitalisering af jeres forretning. I en branche, hvor konkurrencen er benhård, giver det nemlig ikke kun resultater på bundlinjen at effektivisere gennem digitalisering. Implementering af digitale værktøjer til jeres kunder kan nemlig også lette samhandlen med kunderne og dermed styrke deres loyalitet.

Vi arbejder på tværs af teknologi, processer og mennesker – fra strategi til implementering og forankring i jeres virksomhed. Vores eksperter står klar med de nyeste trendsmarkedsindsigter og en stor B2B playbook med best-practices fra en lang række succesfulde B2B virksomheder, som vi har hjulpetVores kundeportfolio lyver ikke. Vi har gjort det før.