Producent
Acceleration af den Digitale Transformation

Vi hjælper virksomheder med at øge konkurrencekraften og skabe forretningsmæssig agilitet gennem digitalisering.

LØBET MOD DIGITALISERINGEN
ER I GANG

B2B kundeadfærden bliver i højere grad som B2C kundeadfærden. Dette ses især i en tid, hvor alle digitaliserer. Det sætter højere krav til alle partnere, lige fra distributører til retailere og producenter, til at levere optimeret data og bedre integrationsmuligheder.  

Den klassiske forretningsmodel ændres med de digitale muligheder – især fordi der også sker en ændring hos køberneMillenials rykker ind som købere og de forventer digitale muligheder. Derfor er det vigtigt, at din virksomheds forretningsmodel er rustet til den digitale fremtid.

WEBINAR: 5 EUROPEAN B2B TRENDS THAT IS CHANGING BUSINESS MODELS

Praktiske anbefalinger og initiativer, der øger konkurrenceevnen og væksten i et forandret marked. Læs mere her. 

Udvalgte producenter, vi har skabt resultater for

DATAKVALITET, KUNSTIG INTELLIGENS & INTEGRATION

Digitaliseringen har taget fart, og konkurrencen er mere global end nogensinde. Evnen til at kunne have kontrol og skabe trapnsperante processer, giver mulighed for at højne serviceniveauet og effektiviteten.

Høj datakvalitet gennem din værdikæde hjælper både virksomheden og kunderne til lettere salg, mens det muliggør automatisering, bedre rapportering og bedre service gennem kunstig intelligens.

Hos IMPACT hjælper vi virksomheder med at definere deres IT-arkitektur og data design for at kunne understøtte en ambitiøs digital strategi. Vores track-record af Commerce arkitektur for flere af Nordens ledende, og mest ambitiøse virksomheder er vores garanti for faglig og erfaringsbaseret sparring.

AI IMPACT

NÅR ET DIGITALT FOKUS LEDER TIL TRANSFORMATION

Digitalisering er en af de få discipliner der går på tværs af hele organisationen, og berører størstedelen af virksomhedens processer. Med smarte self-service løsninger, personaliseret markedsføring og automatisering sætter det høje krav til processer og datakvalitet i alle virksomhedens afdelinger.

Det kræver at ledelsen er tæt involveret, sikrer fokus – og er med til at have en transparent og klar kommunikation om hvordan den nye forandring vil være en fordel for medarbejderne. 

For nogle virksomheder betyder digitaliseringen også, at der skal ny viden ind i organisationen, både gennem nye medarbejdere, samt uddannelse af de eksisterende.

AI IMPACT

Vi hjælper med at digitalisere forretningen succesfuldt gennem teknologi, mennesker og resultater.

Henrik Feld-JakobsenSenior Business Consultant, IMPACT

FRA STrATEGI TIL IMPLEMENTERING OG FORANKRING

Vi er rutinerede i digitale transformationer og har stærke kompetencer indenfor dette. Det giver os en unik position på markedet. I en digital transformation er vi med hele vejen: Fra strategi til implementering og forankring. Vi arbejder på tværs af teknologi, processer og mennesker – samtidig med, at vi er resultatorienterede.  

Sammen udvikler vi digitalt drevne forretningsmodeller der giver hurtigere time-to-market 

Vores eksperter er altid på forkant med de seneste trends og har en stor markedsindsigt. Vi er 200+ eksperter der har erfaring med at skabe digitale løsningerne for de største brands og producenter i Skandinavien, og vores holistiske tilgang sikrer, at vi tager dig i hånden hele vejen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om digital transformation for producentvirksomheder, så tag fat i Henrik, Senior Business Consultant.

Andre brancher