IMPACT hjælper Abena med global udrulning af PIM

20. september 2019

Global udrulning af PIM

IMPACT har hjulpet Abena med implementeringen af PIM og reduceret performance-problemerne ved deres tidligere PIM-setup.

Det seneste år har IMPACT samarbejdet med Abena for at sikre global udrulning af deres PIM-system. Udrulningen er en del af Abenas digitale rejse, hvor målet at give kunderne en velfungerende e-commerce-løsning, der lever op til deres ambition om ”one-stop-shop” og skaber vækst.

Som en af Europas største producenter af healthcare consumables har Abena et utal af produkter, som de sælger på forskellige markeder med forskellige krav til varerne. For at kunne håndtere de komplekse arbejdsgange, som den globale udrulning med individuelle landebehov kræver, havde Abena behov for velfungerende et PIM-system.

Inden IMPACT kom ind i billedet, havde Abena i flere år været i gang med at implementere inRiver PIM, men var nået til et sted, hvor de manglede en partner til at hjælpe sig helt i mål og få den eksisterende løsning til at performe bedre.

Vi valgte IMPACT, fordi de kunne se gode forretningsmuligheder. Både isoleret set i inRiver, men også i Abena på lang sigt. Samtidig kom de med en positiv indstilling til projektet, som vi godt kunne lide

Martin Kortbek NordentoftCIO, Abena
PIM hjælper katalogproduktionen

En af de første opgaver i projektet var at performanceoptimere Abenas eksisterende PIM-system på tværs af ERP-systemer og gøre deres it-systemer klar til global udrulning. Efter to dage var 80% af performance-problemerne løst.

Vi har i samarbejde med Abena lavet en komplet teknisk løsning, hvor al data er blevet samlet i et overskueligt interface, som gør det data mere overskueligt for Abena

Sverre Vedel Nielsen | IMPACT Team
Sverre Vedel NielsenSenior E-Business Consultant & PIM Commercial Lead, IMPACT

I dag er Abena godt i gang med deres digitale rejse og kan allerede høste de første frugter af indsatsen. PIM-systemet har vist sig at være en stor hjælp, når de producerer deres fysiske kataloger. Med PIM-systemet har Abenas kataloggenereringssystem fået en kilde, der kan levere det rigtige data, som gør det meget lettere at udvælge produkter, gruppere dem og samtidig have al information samlet ét sted.

PIM-systemet har også lettet og forbedret hverdagen for Abenas redaktører, fordi de har fået et langt bedre overblik over alt data. Og det er kun starten af gevinsterne.

”Der er stadig mange muligheder i det her projekt, vi endnu ikke har set gevinsterne af”, siger Martin Kortbek Nordentoft.