Dansk IT-succes investerer i brugeroplevelsen

11. september 2018

Vækstvirksomheden Milestone, der udvikler video-management systemer, samarbejder med IMPACT om at forbedre B2B- kundeoplevelsen.

Den danske IT-succes Milestone sikret sig en position som international markedsleder indenfor udvikling af software til videoovervågning. Virksomheden er over de seneste tre år vokset til mere end dobbelt størrelse, og omsætningen nærmer sig en milliard.

Milestone har allerede kunder over hele verden og ønsker at vækste mere i de kommende år. Derfor investeres yderligere i den digitale kundeoplevelse, der skal møde både nye og eksisterende kunder. Det sker blandt andet i samarbejde med IMPACT.

IMPACT som samarbejdspartner

Hos IMPACT hjælper vi med udviklingen af UX, design, prototyper med mere. For at sikre en effektiv og dynamisk proces har en lead UX-ressource fra IMPACT været fast tilknyttet Milestones team.

Vi er et stort og dedikeret team, der arbejder tæt sammen i koncentrerede designsprints om at lave den bedste onlineplatform indenfor video management systemer

Helle EgedeLead UX Consultant, IMPACT

Milestone har store forventninger til fremtiden og glæder sig over samarbejdet med IMPACT.

IMPACT er specialister i at skabe digitale brugeroplevelser, og de kompetencer oplever vi tydeligt i vores daglige samarbejde

Susan Von BülowProject Manager, Milestone