IMPACT ER EPISERVER GULDPARTNER

17. april 2020

Episerver Gold Partner

IMPACT er som et af de eneste digitale konsulenthuse i Danmark blevet Episerver Guldpartner. Udmærkelsen sker efter, at IMPACT i 2019 stod bag flest nye Episerver-kunder i Danmark og tredoblede antallet af certificerede Episerver-udviklere.

Kom med, når vi sammen med Episerver giver dig redskaberne til accelerere dit digitale B2B-salg. Tilmeld dig her. 

 

IMPACT er Episerver Gold partner

I dag har IMPACT 55 tech-konsulenter, der arbejder med Episerver – de første 10 certificeringer er gennemført og flere på vej. Blandt de nye Episerver-kunder er Montana og EPOS. Udviklingen er et led i IMPACTs strategi om at blive førende i Europa og give kunderne de bedst mulige kompetencer.

IMPACTs dybe kompetencer indenfor B2B & B2C Commerce er lige netop det, vi kan se, at kunderne efterspørger ude i markedet. Vi fokuserer benhårdt på, at vores kunders løsning skal være en succes – og partnere som IMPACT er en vital del af dette.

Jacob Bartholdy,, Head of Sales Episerver
Jakob BartholdyHead of Sales, Episerver
IMPACT og Episerver på fælles rejse

IMPACT startede med Episerver i 2015, og siden da har de arbejdet tæt sammen. IMPACTs første kunde på Episerver var HAY, som vandt Commerce Site of the Year ved Episerver Awards 2017, og året efter kunne IMPACT lade sig hylde som Solution Partner of the Year.

Episerver er en vigtig strategisk partner til fremtidens e-commcerce-løsninger for os. De tilbyder en moden og skalerbar platform med gode standardfunktionaliteter, som er integreret, og det er noget, vores kunder efterspørger.

Sarah Mørch Svendsen is head of cloud and Technology Alliances at IMPACT
Sarah Mørch SvendsenHead of Cloud and Technology Alliances, IMPACT

Samtidig har Episerver lagt sig i selen for at sikre customer succes. Kunderne køber ikke bare en platform, men er sikret kvaliteten ved, at Episerver understøtter projektet med projektleder og teknisk ressource ifm. go-live. Det er kraftigt medvirkende til, at IMPACT og Episerver sammen har skabt flere anerkendte commerce-løsninger.

Blandt IMPACTs Episerver-løsninger er Carl Hansen & Søn, Nyt Syn, Wrist, Carl Ras og Daarbak.