IMPACT er Børsen gazelle for 7 gang

24. september 2017

Børsen udnævner hvert år Gazeller, som har haft positiv vækst fire år i træk, og som samlet set har fordoblet sin omsætning over de seneste fire år. Udnævnelsen er derfor et skulderklap til de kontinuerlige resultater, som vi har leveret til vores kunder gennem en lang årrække, og det glæder Jens Mikkelsen, COO og Partner.

– Vi er selvfølgelig rigtig glade for igen at blive udnævnt som Børsen Gazelle. Vi har i gennem de seneste mange år laveret kontinuerlige resultater for vores kunder, og det har øget efterspørgslen på vores ydelser.

– Vi er lykkedes med at tilpasse vores ydelsesmix til det, der efterspørges i markedet. I dag ser vi, hvor stor betydning UX, data og forretningsforståelse har for vores kunder, og vi skal have hele tiden have de kompetencer, som vores kunder efterspørger for at kunne fortsætte vores positive udvikling, siger Jens Mikkelsen.

Første gang vi blev Børsen Gazelle var i år 2005, og vi modtog senest den fine hæder i år 2015. Den officielle Gazelle-uddeling foregår den 6. november på Hermans i Tivoli Friheden.