IMPACT kåret som InRiver partner of the year

30. april 2019

Efter længere tids fokus på inriver og PIM-løsninger er IMPACT blevet belønnet med titlen som Partner of the Year.

De seneste år har vi arbejdet målrettet med at gøre Product Information Management-løsninger (PIM-løsninger) til et af vores specialistområder. Den indsats er netop blevet anerkendt af inRiver med den fornemmeste pris af inRiver Partner of the year.

”Det er et kæmpe skulderklap til hele teamet og den udvikling, vi har haft i år med en masse nye kunder og gennemførsel af flere interessante cases. Det er superfedt, at vi får et skulderklap af inRiver i forhold til den udvikling, IMPACT har været igennem, og det viser os, at vi er på vej i den helt rigtige retning”, siger Sunes Rasmussen, Manager for Master Data og Product Information hos IMPACT.

IMPACT begyndte at fokusere mere på inriver og PIM-området i 2017, hvor vi fik den højeste inriver partnerkategori Platinum Partner. Allerede dengang var der en stigende efterspørgsel på PIM-løsninger blandt vores kunder. Den efterspørgsel er kun blevet større. I 2017 gennemførte vi tre inriver-projekter på et år, og samme antal har vi allerede eksekveret i løbet af de første tre måneder i 2019. Og udviklingen ser kun ud til at fortsætte, fortæller Sune.

Vi er et rigtig godt sted, hvor vi har et koncept, som kunderne responderer godt på. Men vi er stadig på en vækstrejse, så vi har en masse nye kunder, vi gerne vil have onboardet, samtidig med at vi driver udviklingen fremad hos de eksisterende kunder.

Passer til det danske marked

Det er ikke helt uden grund, at flere kunder efterspørger PIM-løsninger. Efter at have været online i flere år kan retailerne nu ikke bare se værdien af PIM, de kan også se, at deres behov stiger, at de får flere produkter, at de har brug for mere funktionalitet, og at kunderne stiller større krav til dem. Derfor har retailerne brug for en solid IT-infrastruktur, der imødekommer disse behov, mener Sune.

At det netop er inrivers løsning, der er i høj kurs, er heller ikke en tilfældighed.

”Inriver har et solidt, veltilpasset og modent produkt, og det passer rigtig godt til det danske marked, der er kendetegnet ved mange mellemstore virksomheder. Og så passer det også ret godt til os i IMPACT, fordi det spænder hen over de segmenter vi arbejder ned – nemlig Retail, B2B og B2C”, siger Sune.

Den største udfordring er pt, at vi mangler PIM-kyndige it-profiler til at hjælpe os med de mange spændende projekter, vi har i pipeline, og lige nu søger vi flere Master Data konsulenter.

 

Vi har blandt andet implementeret et PIM-system for HAY og Carl Hansen & Søn.