Hvem er Danmarks bedste
til omnichannel?

21. marts 2019
Implement Consulting Group
Strandvejen 54, Hellerup
kl. 8.30-12.30
AFHOLDT

TAK!

Tusind tak for din interesse i lanceringen af IMPACT Omnichannel Index, et benchmark af 111 danske retaileres evne til at møde kundernes forventninger i et omnichannel-perspektiv.

Også mange tak til Implement Consulting Group for at lægge hus til og til Salesforce for at bakke op om eventet og give inspiration til, hvordan retailere kan bruge teknologi til at understøtte stærke omnichannel-købsoplevelser.

Tusind tak til de mange deltagere, der hjalp os med at gøre det til en god dag!

Talerne

Vi havde en ambition om at skabe en god oplevelse med ny viden, god stemning og inspirerende talere: blandt andet gav Naseem Sayani fra BCG Digital Ventures sit perspektiv på de seneste udviklinger inden for retail; Martin Lyngaa Simonsen fra Implement Consulting Group talte om omnichannel-strategi og transformation; og vores egen Kasper Holst udlagde konklusionerne fra IMPACT Omnichannel Index.

Rapporten

I løbet af 2018 har IMPACT ageret ’mystery shoppers’ og gennemført en grundig kombineret kvantitativ og kvalitativ undersøgelse, som omfatter 111 brands på tværs af 10 brancher for at tage temperaturen på, hvor dygtige de er til at levere en omnichannel-oplevelse.

Vi har sat os i kundernes sted på hele kunderejsen fra de første søgninger på Google, besøgt hjemmesider via mobil, tablet og pc, fulgt opslag på sociale medier, købt varer i butikkerne og tilmeldt os kundeklubber. På hele rejsen har vi taget kundens perspektiv. Hvert enkelt touchpoint skal nemlig ses som en mulighed for at skabe oplevet værdi og give kunden en bedre købsoplevelse.

Undersøgelsen har afdækket kundernes rejse gennem fem faser og 43 digitale og fysiske touchpoints, hvor forbrugerne på en eller anden måde er i berøring med kæden eller brandet.

Du kan læse mere om rapporten og downloade dit eget eksemplar af IMPACT Omnichannel Index her.

Seminaret var arrangeres i samarbejde mellem

Vil du vide mere
om eventet?

Har du spørgsmål eller ønsker uddybende information, så tag fat i Steen.

Rapporten er baseret på følgende virksomheder