IMPACT udnævnt som platinum partner af inRiver

26. september 2017

Efterspørgslen på vores PIM-leverancer er stødt stigende, og flere kunder har gennem det seneste halve år valgt os som partner til implementering af Product Information Management-løsninger.

Nu har vi fået en af markedets fineste anerkendelser. Vi er blevet inriver Platinum Partner – Den højeste partnerkategori hos inriver, der udvikler markedets førende PIM-system. Det glæder naturligvis Sune Rasmussen, Master Data og Product Information Manager hos IMPACT.

– Vi er meget glade for at være blandt inrivers mest erfarne partnere. Stemplet som Platinum Partner er et bevis på vores imponerende track record og vores evne til at løfte de største kunder i Danmark. Vi har været inde i en fantastisk udvikling, og IMPACTs unikke tværfaglighed gør, at vi kan levere forretningsunderstøttede leverancer.

– Fokus på PIM-systemer er stigende blandt vores kunder. De har indset, at et godt PIM-system er vigtigt, hvis man vil konkurrere digitalt, og det har mange kunder fået øje på. Derfor er det vigtigt for os at være førende på leverancer af PIM-løsninger, forklarer Sune Rasmussen.

Fordelene var et PIM-system er, at man strukturere al sin marketing-produktdata på ét sted, så data kun skal oprettes og vedligeholdes et sted. Det er vigtigt i et marked, hvor tingene skal gå hurtigere og hurtigere.

– Med kortere ’time-to-market’ kan der komme flere produkter på hylderne, og det øger direkte bundlinjen. Samtidig fjernes personafhængige processer, hvilket gør arbejdet tidsmæssigt hurtigere og derudover mere effektivt, fortæller Sune Rasmussen.

Du kan blive meget klogere på, hvad PIM er her.