Microservices: 7 strategiske fordele for store virksomheder

Skab fremtidens agile IT-arkitektur

Webinar: Fordele ved microservices

I takt med kundernes stigende forventning til hurtige og gnidningsfrie købsoplevelser, kommer monolitten til kort. Den er ikke gearet til at dække flere forretningsområder og håndtere flere applikationer, som bruger forskellige teknologier.

Derfor har flere store virksomheder omlagt deres IT-arkitektur til microservices. Det er en fleksibel og skalerbar arkitektur, som gør det let at levere på forretningens ønsker og idéer.

Til Bytes of IMPACT ser vi på, hvorfor microservices er den rette løsning, hvis du vil have en agil arkitektur. Vi ser på:

  • Fordelene ved microservices
  • Best Practice for digital arkitektur
  • Hvordan microservices understøtter fremtidens commerce

Webinaret varer cirka 45 minutter og bliver holdt på dansk.

oplægsholdere

Peter Fynboe Sølling | IMPACT Team
PETER SØLLING, MANAGER, SOLUTION CONSULTING, AND PARTNER, IMPACT

Med +10 års erfaring er Peter Sølling en af de bedste i Danmark til at bygge broer mellem virksomhed og teknologi. Peter har en stærk passion for at levere sublime oplevelser, som bygger på en solid IT-strategi og arkitektur. Han har tidligere hjulpet flere større danske virksomheder som nemlig.com og HAY med digital transformation.

Torsten Boye is Tech Lead at IMPACT ecommerce
Torsten Boye, System Architect, IMPACT

Med mere end 25 års erfaring med softwareudvikling, -løsninger og -projekter i både Danmark og USA ved Torsten, hvordan man sikrer løsninger i høj kvalitet. Hans erfaring stammer fra mange løsninger for organisationer som B&O, Velux A/S, TDC, Home, Louis Poulsen, Target Corporation og en lang række danske offentlige organisationer.

Se webinaret her

OBS: Andre bureauer kan ikke deltage i eller downloade dette webinar og vil blive fjernet fra deltagerlisten automatisk.