Agil commerce: Microservice arkitektur i Microsoft Azure

Best practice for digital arkitektur
May 28, 2020 - 9:30

Webinar: MICROSERVICE ARKITEKTUR I MICROSOFT AZURE

Få en indflyvning til fremtidens IT-arkitektur. Vi ser nærmere på, hvordan du kan sikre agilitet i din digitale IT arkitektur ved brug af microservices.

Flere store virksomheder har allerede omlagt deres IT-arkitektur til microservices og hosting i cloud. Og det er ikke uden grund. Tilsammen øger det fleksibilitet, skalerbarhed og forenkler forretningsprocesserne. Med en microservices arkitektur og cloud kan du hurtigt og effektivt levere på forretningens ønsker og idéer, så du skaber værdi på bundlinjen og får dine kunder på din e-commerce løsning.

Til Bytes of IMPACT kommer vi ind på:

  • Best Practice for digital arkitektur og hvordan microservices understøtter denne
  • Hvad er microservices, og hvorfor du skal bruge dem
  • Implementering af microservices i Azure med praktiske eksempler fra en række af vores kunder

Webinareret varer cirka 45 minutter og bliver holdt på dansk.

oplægsholdere

Peter Fynboe Sølling | IMPACT Team
PETER SØLLING, MANAGER, SOLUTION CONSULTING, AND PARTNER, IMPACT

Med +10 års erfaring er Peter Sølling en af de bedste i Danmark til at bygge broer mellem virksomhed og teknologi. Peter har en stærk passion for at levere sublime oplevelser, som bygger på en solid IT-strategi og arkitektur. Han har tidligere hjulpet flere større danske virksomheder som nemlig.com og HAY med digital transformation.

Torsten Boye is Tech Lead at IMPACT ecommerce
Torsten Boye, System Architect, IMPACT

Med mere end 25 års erfaring med softwareudvikling, -løsninger og -projekter i både Danmark og USA ved Torsten, hvordan man sikrer løsninger i høj kvalitet. Hans erfaring stammer fra mange løsninger for organisationer som B&O, Velux A/S, TDC, Home, Louis Poulsen, Target Corporation og en lang række danske offentlige organisationer.