nemlig.com og IMPACT vinder guld igen

13. maj 2019

Samarbejde hyldes med guldpris

IMPACT og nemlig.com vandt guld til Danish Digital Award i kategorien “Commerce” for nemlig.coms app.

For andet år i træk kunne nemlig.com og IMPACT lade sig hylde fra scenen som guldvindere til Danish Digital Award. Denne gang var det nemlig.coms app, de vandt for, i kategorien ”Commerce”. En kategori, der har fokus på den digitale kunderejse, og hvordan virksomheder har løftet den digitale købsoplevelse. Det har nemlig.com og IMPACT gjort ved at lave en app, som er nem at bruge og giver brugerne en personlig købsoplevelse.

At det netop var nemlig.com og IMPACT, der løb med guldet, begrunder Danish Digital Award på deres hjemmeside med følgende:

nemlig.com og IMPACT formår med deres app at gøre hverdagen nemmere for danskerne. Med en ecommerce-løsning, som er integreret i virksomhedens DNA, skabes en købsoplevelse, der leverer resultater. Brugerne har talt, og de er vilde med nemlig.coms app

Siden nemlig.com lancerede den nye app i sommeren 2018, er den blevet en del af mange danskeres hverdag. Det seneste år er nemlig.com vækstet på 25%, og det skyldes i høj grad appen. Mere end 17.000 brugere har bedømt appen i App Store med en samlet score på 4,6 ud af 5. Det var noget, som fagjuryen lagde stor vægt på.

Langvarigt samarbejde belønnet

Sidste år høstede samarbejdet mellem nemlig.com og IMPACT også guld til Danish Digital Award i e-commerce-kategorien for nemlig.coms webshop og vandt hovedprisen til FDIH E-handelsprisen.

Prisregnen skyldes især det tætte samarbejde, mener Ask Ullerup, der er Concept & Technology Director og Partner i IMPACT og har været en central del af samarbejdet siden kickoff i 2016.

”Vores langvarige samarbejde fostrer modighed og innovation, og vi har et velfungerende team med mange forskellige kompetencer som design, UX, teknik og personaliseringseksperter. Det gør, at vi kan skabe nogle helt nye løsninger sammen. Det understreger den her pris virkelig”, forklarer han.

Fagjuryen, der skulle fordele priserne i kategorien, bestod af repræsentanter fra bl.a. Saxo Bank, Vestas, Thomas Cook Northern Europe og Boozt.com, og nemlig.com vandt foran Solar og Interflora.