Ny manager får ansvaret for IMPACTs københavnske udviklerteam

23. august 2017

IMPACT styrker deres team af udviklere. Jacob Thomas Nielsen får det overordnende ansvar for backend- og frontend-teamet i København.

Endnu en profil er startet hos IMPACT. Nordens førende commerce-eksperter opruster med Jacob Thomas Nielsen, der er ny Software Development Manager. Han har mere end 10 års erfaring med softwareudvikling og kommer fra en stilling som CTO hos iPaper, der udvikler software til digital publicering.

Nu får han personaleansvaret for IMPACTs team af backend- og frontend-udviklere i København. Jacob Thomas Nielsen skal ikke selv sidde med udvikling men sikre IMPACTs vækst i udviklingskompetencer i København, ligesom han kommer til at understøtte forretningskonsulenterne på den tekniske del af udviklingsprojekterne.

– Jeg glæder mig til at arbejde med store internationale kunder og spændende commerce-projekter. Jeg vil gerne være en del af hele udviklingsforløbet, og det får jeg mulighed for her, hvor vi arbejder med teknisk krævende løsninger og presser teknologien til det yderste. Jeg kan være med til at starte kundernes store udviklingsprojekter og følge dem helt til dørs, fortæller Jacob Thomas Nielsen.

DYGTIGE FOLK OG FEDE RAMMER

IMPACT er på ingen måde en fremmed virksomhed for ham. For otte år siden var han ansat som softwareudvikler i IMPACT. Fra dengang har han mange kontakter i virksomheden, og derfor var han heller ikke i tvivl, da muligheden for at vende tilbage bød sig.

– Det er en rigtig spændende virksomhed, der leverer markedet bedste løsninger. Jeg kendte til nogle af projekterne og til kulturen i virksomheden, så IMPACT var et naturligt valg. Jeg ved, at det er en virksomhed med dygtige folk og nogle fede rammer både fagligt og socialt, lyder det fra IMPACTs nye Software Development Manager.

STYRKELSE AF IMPACT I KØBENHAVN

Hos IMPACT glæder de sig også over at kunne byde velkommen til en profil som Jacob Thomas Nielsen. COO og Partner i IMPACT Jens Mikkelsen ser ansættelsen som en stor styrkelse af konsulenthusets kontor i København og som noget, der kan være med til at sætte IMPACT endnu kraftigere på landkortet indenfor udvikling af e-commerce-løsninger.

– Jacob kommer med en lang erfaring indenfor softwareudvikling. Han er en af de få, som har været både frontend- og backend-udvikler, og derfor har han et godt billede for det samlede udviklingsrum. Han har de sidste syv år arbejdet med cloudbasserede løsninger, og det håber vi at kunne drage nytte af i fremtiden, hvor vi kommer til at tage cloudteknologierne endnu mere i brug.

– Jacob har ledelseserfaring, og han skal være med til at bygge vores udviklingskompetence i København yderligere op. Vi vækster i København, og Jacob kan være med til at sikre, at IMPACT også bliver et udviklingscenter i København, og at vi kan indgå i endnu tættere partnerskaber med vores kunder, siger Jens Mikkelsen.