Ny partner i IMPACT

24. juni 2019

Peter Sølling træder ind i partnerkredsen

IMPACT udvider partnerkredsen med Peter Sølling, der har taget turen fra studentermedhjælper, op gennem IMPACT og nu som partner.

IMPACT styrker partnerkredsen med Peter Sølling som ny partner. Det sker som et led i IMPACTs strategi om løbende at udvide partnerkredsen og skabe et stærkt grundlag for virksomheden fremadrettet. Som partner i IMPACT skal Peter være med til at indfri IMPACTs ambition om at blive førende indenfor digital commerce experience i Europa.

For os er det vigtigt at involvere alle medarbejdere. I særdeleshed dem, der går forrest. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi har fået Peter med ombord. Med Peter står vi med et endnu stærkere partnerteam, som repræsenterer en helt unik viden om, hvordan man driver digital commerce og skaber vækst.

Kasper HolstCEO, IMPACT

Til dagligt arbejder Peter som Manager, Solution Consulting i IMPACT, hvor han sidder med ansvaret for IMPACTs solution team, der definerer IT arkitektur, processer og optimal kobling af teknologi. Tidligere har han været projektleder og Senior Solution Architect, hvor han var med til at flytte kunder som LEGO Group og HAY til et højere digitalt niveau.

Med et vedvarende fokus på at udvikle sig selv og virksomheden var det et naturligt næste skridt for Peter at træde ind i partnerkredsen.

Jeg tror på IMPACTs vision og potentiale. Jeg kan se, vi har fat på noget i den måde, vi vokser på, og den traction vi har i markedet. Det har været rigtig interessant at følge den udvikling og med skridtet som partner også at blive en endnu større del af den.

Peter SøllingManager, Solution Consulting & partner i IMPACT

Da Peter for otte år siden startede som studentermedhjælper i IMPACT, havde han med 25 kollegaer. I dag har han 160 kollegaer. Og selvom virksomheden har vækstet og vokset i omsætning og medarbejdere, er noget stadig ved det ’gamle’.

”En stor del af min fastholdelse skyldes, at IMPACT har haft succes med at fastholde dygtige og vigtige ressourcer i ledelsen og partnergruppen, og jeg har haft stor glæde af det tætte samarbejde med disse gennem alle årene. Og så er IMPACTs kultur bare noget helt særligt,” siger Peter Sølling.

Med Peter som en del af partnerkredsen består den nu af ni. De otte øvrige partnere er Ida Weber Carlsen, Torben Vejen, Thomas Høgsbro-Rode, Troels Haugstrup, Morten Holst, Ask Ullerup, Jens Mikkelsen og Kasper Holst.