Senior Director skal sikre nordens bedste driftskoncept

29. september 2017

Gennem de seneste år har vi oplevet stor vækst. Nu skal René Lykkeskov bidrage til, at vores næste skridt også bliver vellykket.

Tallene taler deres tydeligt sprog, når man kigger på den udvikling, som vi har gennemgået de seneste år. På bare tre år har det digital konsulenthus vækstet fra 50 til 100 – både hvad angår antal medarbejdere og millioner i omsætning om året.

Den udvikling har René Lykkeskov fulgt som aktiv medspiller på sidelinjen som en del af vores bestyrelse, men nu træder René Lykkeskov ud af bestyrelsen og ind i den daglige drift af virksomheden. Som Senior Director Finance, IT & Service Delivery hos IMPACT skal han bidrage til, at forretningen også i fremtiden vækster.

– Vækst er ikke et mål i sig selv, men det er en del af vores eksistensgrundlag, at de mennesker, vi omgiver os med, er glade og får gode oplevelser – både kunder, kollegaer og slutkunder. Og i takt med at virksomheder er begyndt at tage digitalisering alvorligt, oplever vi en stor efterspørgsel på vores kompetencer, som vi har opbygget gennem vores 19 år i branchen, derfor står vi nu overfor at tage næste skridt – Fra 100 til 200 medarbejdere og fra 100 til 200 millioner i årlig omsætning, siger René Lykkeskov.

– Det job, jeg indtræder i, giver mig mulighed for at være med til at sikre det forretningsmæssige fundament, mens vi vækster. Jeg skal være med til at sikre, at vi har de rigtige arbejdsprocesser og -værktøjer, og at vi arbejder på den rigtige måde på tværs af organisationen. Vi har et rigtig godt fundament internt, og det skal vi passe på og bevare, når vi tager næste skridt i vores udvikling.

WORK SMARTER, NOT HARDER

René Lykkeskov har næsten 20 års erfaring indenfor strategi og forretningsudvikling. Han har arbejdet med business intelligence for blandt andre Platon, Affecto og LaunchPeople og med, hvordan data kan give værdi til en forretning. Hos os bliver hans rolle todelt – Han skal både bidrage til at optimere interne arbejdsgange og systemer, men han får også kundekontakt og ansvar for udvalgte serviceområder.

– Vores mantra bliver: Work smarter, not harder. Vi skal hele tiden prøve at gøre tingene, hurtigere, bedre og mere effektivt, og så skal vi alle sammen arbejde i samme retning. Der er, og skal være, plads til, at vi arbejder forskelligt og har forskellige kompetencer – det er netop vores styrke – men vi skal alle gå i den samme retning, så vi kan fortsætte med og blive endnu bedre til at levere fuldendte commerceløsninger til vores kunder, fortæller voress nye Senior Director Finance, IT & Service Delivery.

STOR STYRKELSE AF IMPACT

I ledelsen har man længe haft et ønske om at få René Lykkeskov inddraget i den daglige drift, og at det nu er lykkedes glæder vores COO og Partner, Jens Mikkelsen.

– Vi har gennem de sidste tre år haft et rigtig godt samarbejde med René i vores bestyrelse, og det er en stor styrkelse af IMPACT, at vi kan tilknytte en profil af René Lykkeskovs kaliber. Han kommer til at bidrage med sin massive erfaring indenfor forretnings- og organisationsudvikling samt koblingen med business intelligence, der udgør nerven i fremtidens e-commerce løsninger.

– René er en stærk profil, som jeg er sikker på vil kunne bidrage til, at vi forsætter vores vækst i fremtiden. Han har de helt rigtige kompetencer til at kunne være med til at sikre Nordens bedste service og driftskoncept indenfor commere, så vi kan levere endnu mere value for money til vores kunder siger Jens Mikkelsen.

René Lykkeskov er startet  pr. 5. september.