nemlig.com og IMPACT vinder guld

23. april 2018

IMPACT og nemlig.com har vundet guld i e-commerce-kategorien for casen om det 100 % personaliserede supermarked.

IMPACT og nemlig.com vinder danish digital award

Konfettien sprang, og IMPACT og nemlig.com blev hyldet på scenen i TAP1. Det fælles projekt om at tilbyde danskerne den ultimative handlefrihed og skabe en 100 % personaliseret kundeoplevelse har vundet guld i e-commerce-katogorien ved Danish Digital Awards.

Fagjuryen, der blandt andet tæller repræsentanter fra 3, Danfoss og Søstrene Grene, udtaler:

– Det er enighed i juryen i forhold til, at nemlig.com var den rette vinder i årets kategori. Det er imponerende at opleve den kompromisløse tilgang, som nemlig.com har i forhold til at lykkes med en online-forretningsmodel, som bestemt ikke er hjulpet på vej af lette vilkår, men snarere kendetegnet ved at lave avancer og en kæmpe logistik udfordring. Med den nye platform har nemlig.com formået at tage endnu et kvantespring i forhold til at udbygge sin markedsposition og skabe personaliserede oplevelser – med relevante produktforslag, nyttige opskrifter og en skarp digital marketingstrategi. En omsætningsfremgang på 28 % og en stigning i trafikken på 58 % vidner om, at den nye platform er starten på næste kapitel for nemlig.com – og fra juryen skal der lyde et stort tillykke med guldet.

top 10 over danskernes foretrukne netbutikker

Triumfen blev modtaget med stor jubel hos det team, der har samarbejdet om projektet i mere end to år. nemlig.coms nye platform gik i luften i marts sidste år med Sitecore som teknologipartner. I løbet af det første år er trafikken og konverteringsraten steget væsentligt, og nemlig.com har nået en årlig omsætning på over 1 milliard og er på top 10 over danskernes mest foretrukne netbutikker.

Stefan Plenge, CEO hos nemlig.com, er stolt over prisen:

– Vi arbejder kontinuerligt med at gøre nemlig.com til det nemmeste og mest inspirerende sted at handle dagligvarer, og vores kunder har også taget rigtig godt imod indkøbsoplevelsen på vores nye platform, som blev lanceret i marts 2017. Vi er meget stolte over at have modtaget Guld-prisen ved Danish Digital Awards, og det var ikke lykkedes at nå hertil uden et tæt samarbejde med IMPACT.

samarbejdet fortsætter

Ask Ullerup, Concept & Tech. Director og Partner i IMPACT, har været en central del af projektet lige siden kick-off. Han udtrykker også glæde over anerkendelsen.

– Vi er glade og ydmyge over at have været med til at realisere eminente købsoplevelser og gøre hverdagen nemmere for danskerne. Vi har et unikt samarbejde med nemlig.com, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med en af Danmarks største onlineforretninger.

Læs meget mere om arbejdet med at gøre nemlig.com til danskernes foretrukne sted at handle dagligvarer i vores case.