Video: Commerce Festival – med IMPACT

21. juni 2018

Kunderne i centrum. Stemningen i top.

Førende eksperter og aktører indenfor e-handel var samlet i Aarhus til IMPACT Commerce Festival.

I søgen efter svaret på The Million Dollar Question Hvordan ser fremtidens shopping ud? besluttede IMPACT sig for at samle internationale eksperter og Danmarks største e-handlere til Commerce Festival i Aarhus.

Nettet har længe været den vigtigste kamp-arena for retailere, brands og producenter i den evige kamp om kundernes gunst. Og konkurrencen er hård.  Derfor er samtlige danske e-handlere i disse år på mærkerne for at opnå et digitalt forspring, og ét ord er helt centralt i kampen om kundernes gunst: Oplevelsen.

Og en oplevelse var også, hvad 400 deltagere fik til IMPACT Commerce Festival. Vi havde inviteret Danmarks førende e-handlere og eksperter indenfor customer experience, teknologi og digital strategi til en dag med både inspiration, netværk og fest.

Og det blev en bragende succes.

Vejrguderne sørgede for skyfri himmel, så der blev rigeligt brug for de gule solbriller. Sammen med karakteristiske festivalarmbånd fyldte de en propfyldt festivalplads, hvor der fra morgenstunden var fremragende humør over check-in og morgencroissaint.

En helt pakket hovedscene sad klar, da Ken Hughes åbnede festi-ballet med kloge ord om”the blue dot consumer”. Den irske TED-talker var et af festivalens helt store trækplastre. Og han skuffede bestemt ikke. Han var knivskarp og humoristisk i sine observationer om customer experience. Ken Hughes var en oplevelse i sig selv.  Og inden street food-frokosten havde Bridget Fahrland, Senior Vice President of Digital Strategy hos det amerikanske bureau Fluid, allerede stillet commerce-sulten med sine betragtninger om fremtidens digitale shopping.

Fik man som deltager ikke svaret på The Million Dollar Question, så fik man i hvert fald nuanceret sit syn på sagen. Der var tre breakout tracks på fyldte scener. Der var så mange, der ville høre om SPORTMASTERs brug af Gameboard Analytics, at nogle måtte tage deres danskvand i hånden og stå udenfor backstage-teltet med øret stift rettet mod Stefan Kirkedal på scenen.

SERIOUS BUSINESS OG SPRÆNGTE CHAMPAGNEPROPPER

Det lyder som serious business. Og det var serious business. Faktisk var hele festivalen et fagligt overflødighedshorn af taler og netværk, suppleret med god stemning og efterfølgende fest.

Ud på eftermiddagen sprang champagnepropperne. Vi benyttede nemlig også lejligheden til at fejre vores 20 års fødselsdag. Bare med 400 af vores nærmeste venner af huset. Alle skålede, smilede og skinnede om kap med solen. Baren blev åbnet, og bordtennisboldene blev sluppet løs. Rygterne lyder, at drinksene nåede samme høje niveau som stemningen. Og så må de altså have været gode.

Tak for en fantastisk festival!