arbejde
hos IMPACT

200 kollegaer. Et bredt mix af specialister.
Høj faglighed. En kundeliste fyldt med spændende virksomheder. Dét får du hos IMPACT.

Er du vores næste talent?

Vi ansætter folk, der værdsætter at tænke stort. At lytte. At byde ind. Vi elsker udfordrende projekter, så du skal gerne kunne holde hovedet koldt, når tingene bliver lidt indviklede.

Starter du hos IMPACT, bliver du en del af et energisk team med mange forskellige profiler, personligheder og kompetencer. Vi er en blandet flok, men vi er gode til at søge feedback og finde inspiration hos hinanden. Det gør vores løsninger meget bedre.

Hvordan er det at arbejde hos IMPACT?

Et jobskifte er en stor beslutning, og det kan være rart med lidt insiderviden, inden du tager springet. Derfor har vi har lokket et par af vores kolleger til at sætte ord på, hvordan det er at være en del af team IMPACT. Både fagligt og socialt.

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter digitale talenter, så hvis din drømmestilling mangler på listen, er du velkommen til at connect med os.

Vi skaber resultater for stærke brands

Vi er med til at løfte forretningen for et stort udvalg af brands – gennem digital forståelse, dedikation og dygtige medarbejdere.

Bliv klogere på processen

Det hjælper altid os og dig, hvis du er klædt rigtigt på til vores ansættelsesproces. Lær mere omkring hvordan forløbet foregår og hvad du kan forvente i forløbet.

Hvornår kan jeg forvente svar?

Vi behandler ansøgninger løbende og bestræber os på at give dig svar inden for 2-4 uger. For at sikre, at alle ansøgninger håndteres og besvares rigtigt, behandler vi kun ansøgninger, der indsendes via vores website.

Ansættelsesprocessen i IMPACT

Vi behandler ansøgninger løbende og bestræber os på at give dig svar inden for 2-4 uger. Vurderer vi, at der kunne være et match, inviterer vi dig til en indledende samtale.

Den første samtale afholdes typisk med en leder, i den afdeling du har søgt, sammen med en repræsentant fra HR. Her fortæller vi mere om IMPACT og jobbet. Derudover vil vi også meget gerne høre mere om dig, din baggrund, erfaringer og motivation for at blive en del af IMPACT. Vi byder på en god kop kaffe, og samtalen tager typisk en times tid.

Hvis vi derefter ønsker at lære hinanden endnu bedre at kende, inviteres du til anden samtale. Forud for samtalen sender vi dig en case-opgave, som du skal løse og præsentere på dagen. Derudover har du inden samtalen udfyldt en personprofil, som vi også tager en snak ud fra. Samtalen tager typisk halvanden time.

Efter anden samtale er vi godt klædt på til at vurdere, om du passer på den profil, vi søger til den pågældende stilling. Og forhåbentlig har du også fået et indtryk af, om du ønsker, at dit næste job skal være hos IMPACT. Er vi enige om det, indhenter vi referencer på dig, inden vi tilbyder dig en ansættelse.

Din opstart i impact (onboarding)

Når kontrakten er underskrevet, tæller vi ned til du starter. I løbet af din opstart hos IMPACT kan du se frem til følgende:

  • Introduktionsplan med grundig intro til din afdeling, dine projekter, arbejdsopgaver, IT-systemer og nye kollegaer.
  • Du tilknyttes en faglig mentor, der hjælper dig i gang med dine opgaver og projekter.
  • Du bliver også tildelt en Sherpa, der bliver din IMPACT buddy. Han eller hun vil hjælpe dig med at finde dig godt til rette i IMPACT og sørge for, at du får den bedst mulige opstart hos os. Din Sherpa hjælper dig med at få besvaret alle de praktiske spørgsmål, du helt sikkert har, når du starter hos os.
  • Vi udarbejder i fællesskab en 3-6-12 måneders udviklingsplan, der er tilpasset din person og faglighed. På den måde sikrer vi, at vi sammen når dine mål om både personlig og faglig udvikling.
  • Vi følger op – både på de små ting i dagligdagen og de lidt større udviklingsmål. Udover månedlige 1-1 samtaler med din nærmeste leder, evaluerer vi sammen på din opstart.
  • Når du er kommet godt fra start, afholder vi selvfølgelig også årlige MUS-samtaler og opfølgning på MUS-samtalerne, ligesom vi også to gange om året måler temperaturen på alle vores medarbejderes trivsel og tilfredshed. Bonusinfo: vores medarbejderes tilfredshed er faktisk blandt de højeste i branchen.
Sådan behandler vi dine data

Hos IMPACT anvender vi kun dine data til rekrutteringsformål, og personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. Vi overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data. Dine data opbevares i vores rekrutteringssystem i op til 6 måneder, hvorefter de slettes automatisk, medmindre du aktivt vælger at forny din ansøgning med yderligere 6 måneder. Du informeres herom pr. e-mail ved udgangen af perioden.

Mød dine potentielle kollegaer

Se hvem der arbejder hos IMPACT og få sat ansigt på dem som får magien til at ske.

Social people

Følg med i vores hverdag og hvordan det er at være en del af holdet hos IMPACT.