Bliv stærk til SEO! Vi søger en Digital Marketing praktikant

København

Er du skarp, nysgerrig og passioneret omkring datadrevet marketing og SEO? Har du mod på en selvstændig praktikstilling med masser af udfordringer? IMPACT Extend tilbyder nu muligheden for at opleve digital marketing på tæt hold i Danmarks største commerce bureau.

Lokation

København

Om praktikken

Som Digital Marketing Intern bliver du en del af IMPACT Extend, der arbejder med at vækste nogle af de største e-commerce virksomheder i Skandinavien med fokus på datadrevet digital marketing. Du bliver en integreret del af vores Traffic & Insights team bestående af erfarne digital marketing konsulenter. Du får blandt andet mulighed for at arbejde tæt sammen med vores SEO-eksperter, og bidrage til analysearbejde – søgeordsanalyser, linkanalyser, indholdsanalyser – On-page SEO samt andre forskellige digital marketing discipliner, med et skarpt fokus på data.

Vi tilpasser praktikken efter dine ønsker og behov, men vores erfaring er, at du får mest ud af praktikken, hvis du kan arbejde 37 timer om ugen. Til gengæld tilbyder vi frihed under ansvar, fede personalearrangementer og en lækker morgenmads- og frokostordning.

Om dig

Du er nysgerrig og har lyst til at udforske digital marketing, særligt på SEO området. Du er studerende på en relevant videregående uddannelse inden for markedsføring, kommunikation, journalistik eller lignende. Du må gerne have relevant erfaring fra studiejob eller lignende, men det afgørende er, at du er nysgerrig, brænder for feltet og har lyst til at lære og bidrage til teamet.

Du er videbegærlig, god til at arbejde selvstændigt og ikke bange for at udforske nye områder. Du trives i et dynamisk miljø i et team med høj faglighed og individuelt ansvar og du har lyst til at være en del af et ambitiøst konsulenthus i vækst.

Om IMPACT Extend

IMPACT Extend er et ungt digitalt marketing konsulentfirma med store vækstambitioner. Vi er i dag 16 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og København, sammen med vores 150 kollegaer i IMPACT A/S. Vi leverer digital marketing excellence, der transformerer marketing fra et omkostningscenter til et profitcenter. Gennem vores markedsledende løsninger, identificerer vi insights og vækstpotentialer i vores kunders virksomheder. Vi planlægger og udfører digitale marketingsstrategier, der leverer håndgribelige ROI for vores kunder. Vi skaber resultater i samarbejde med førende brands og retailere, så som Imerco, Kaufman, Nemlig.com, Silvan, Ganni, Carl Hansen & Søn og mange flere. Læs mere om IMPACT Extend her: http://www.impactextend.dk/

Vi tilbyder

  • DK's mest spændende kunder
  • En ung og social arbejdsplads med fede personalearrangementer
  • En uformel og sjov hverdag
  • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
  • Fokus på både personlig og faglig udvikling
  • Morgenmad, frokostordning, god kaffe og frisk frugt
  • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christopher Hofman Laursen, Lead SEO Consultant, på CHL@impact.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.