Content Creator (barselsvikariat)

KøbenhavnCopenhagen

Taler du flydende content marketing? Har du blik for den iøjnefaldende nyhed, vinkel eller detalje, som får modtagerne til at stoppe op? Og har du samtidig erfaring med B2B- og tech-området, e-mail marketing, CMS og SoMe, så er du måske den nye Content Creator, vi søger til vores kontor i København, hvor du skal sikre fortsat thought leadership for et af Danmarks største digitale commerce-huse.

Lokation

CopenhagenKøbenhavn

Om jobbet (barselsvikariat)

Da vores nuværende Content Creator er i lykkelige omstændigheder, søger vi en fuldgod erstatning, som skal udbygge thought leader-positionen for IMPACT i Norden inden for digital commerce og transformation. Du får en alsidig rolle, hvor dit primære fokus bliver at planlægge, researche og eksekvere IMPACTs content marketing-strategi i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere.

Dine opgaver og ansvar

I din rolle som content creator får du ansvar for følgende palette af content-lækkerier:

 • Du ideudvikler på, producerer og aktiverer opsigtsvækkende og værdiskabende content på tværs af vores kanaler. Herunder cases, nyheder, landingpages, videoer, rapporter eller whitepapers m.v. Du ser og opfanger de fede vinkler, detaljer og formater, formidler dem simpelt og skarpt og eksekverer hurtigt. Vi vil være de bedste på dette punkt.
 • Du researcher grundigt (også ud fra analyser af online efterspørgsel) og interviewer med lethed både interne og eksterne eksperter for at skabe indhold, der har en tydelig kvalitet, højt vidensniveau og italesætter pains and gains hos vores target audience.
 • Det ville være en klar fordel, hvis du kan optage og klippe video – enten helt selv eller alternativt styre/guide processen for det hos eksterne.
 • Du sætter dit indhold flot op i vores CMS, så det præsenterer sig stærkt og indbydende.

Derudover assisterer du dine kollegaer med andre marketingopgaver som for eksempel employer branding, events, awards mv.

Din profil

Vores ideelle kandidat er uddannet inden for kommunikation, journalistik eller marketing og erfaring med B2B contentproduktion og SoMe. Derudover skal du kunne:

 • Udarbejde fængende og fejlfrit skriftligt content på både dansk og engelsk
 • Planlægge og eksekvere content og kampagner på tværs af kanaler
 • Udfordre dig selv og teamet til at levere på et højt niveau, tænke i nye koncepter og formater, optimere nuværende content, inkl. landing pages osv.
 • Forstå den digitale kunderejse inden for B2B, og hvordan content og awareness kan skabe øget trafik til impact.dk og relevante leads til vores salgsorganisation.

Du forstår at indarbejde IMPACTs brand og strategiske ambitioner i de små detaljer, arbejder målrettet og tænker kreativt i din tilgang til content, SoMe og kommunikation. Du er teknisk nysgerrig, arbejder selvstændigt og trives med at tage initiativ og opsøge de gode historier rundt omkring i organisationen.

Om impact

IMPACT er et af de førende konsulenthuse indenfor digital transformation og commerce. Vi er over 200 dedikerede medarbejdere og samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom nemlig.com, Arla, HAY, Kaufmann og IMERCO samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller og Chr. Hansen. Du bliver en del af et fagligt stærkt team, hvor vi spiller hinanden gode, udfordrer vanerne, har hinandens rygge, og hvor ingen er for fine til at hente kaffe til møder og tage del i trælse opgaver.

Vi tilbyder

 • En uformel og sjov hverdag
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer, der udfordrer hinanden til at levere på højt niveau
 • Fede personalearrangementer (når Corona tillader det…)
 • Fokus på personlig og faglig udvikling: certificeringer, seminarer, konferencer, coaching mv.
 • Appetitvækkende frokostordning
 • Fitnessmedlemsskab
 • Sundhedsforsikring
 • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Consultant Sofie Bull på SBU@impact.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.