Content Creator med SoMe-fokus

AarhusCopenhagen

Har du blik for den gode historie og den knivskarpe vinkel? Kan du producere fængende indhold, der rammer målgruppen - uanset om det er C-level eller nyuddannede? Og har du en særlig interesse for B2B-kommunikation på sociale medier? Så er du måske den Content Creator, der skal hjælpe os videre på rejsen mod at blive en international thought leader indenfor eCommerce.

Lokation

CopenhagenAarhus

Om jobbet

IMPACT har søsat en ambitiøs marketingstrategi, der skal positionere bureauet som det førende digitale konsulenthus i Skandinavien. Til at understøtte strategien søger vi en dygtig Content Creator, der får særligt fokus på at udtænke, drive og optimere vores indsats på tværs af LinkedIn, Facebook og Instagram.

Dit særlige fokus bliver IMPACT’s tilstedeværelse på SoMe, herunder at:

 • Bidrage til at udvikle og eksekvere den overordnede SoMe-strategi
 • Sikre, at alt indhold, der bliver produceret, får det bedst mulige liv på SoMe
 • Producere originalt SoMe-indhold, der matcher formålet med de forskellige kanaler
 • Tænke indhold på tværs af formater – tekst, infografikker, video, osv.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige fire kolleager i marketingafdelingen, ligesom du kommer til at få en naturlig snitflade ud mod de cirka 200 kollegaer, der hver dag hjælper Skandinaviens førende brands og virksomheder med deres digitale transformation.

Det betyder også, at vi ikke forventer, at du kan producere indhold i alle formater, ligesom du vil blive støttet af en Marketing-specialist i forhold til segmentering og distribution på SoMe, så du kan fokusere på indholdsproduktionen.

Endeligt bidrager du naturligvis også til andre marketingopgaver – det kan være alt fra researchopgaver og nyhedshistorier over employer branding og events til indstillinger til awards og afvikling af webinarer.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en kommunikations- og marketinguddannelse med i baggagen. Måske du også har et par års erfaring fra et bureau eller en B2B-virksomhed, men er du et nyuddannet talent vil vi også gerne høre fra dig.

Fagligt bobler du med lyst til at fortælle den gode historie. Du navigerer sømløst dansk og engelsk og skriver selvsagt fejlfrit på begge sprog. Herudover har du en bred forståelse for både branding og marketing, ikke mindst i en B2B-kontekst.

Som person regner vi med, at du er typen der:

 • Sætter barren højt og udfordrer dig selv og dine kollegaer til at levere på et konstant højt niveau.
 • Trives med at tage ansvar og arbejde selvstændigt - men heller ikke er bange for at spørge om hjælp og sætter pris på sparring.
 • Er kreativ af natur og får energi af at udtænke originale idéer og finde på nye løsninger.
 • Er udpræget nysgerrig – hvad end det handler om nye teknologier, trends eller vores kunders forskellige forretninger.

Stillingen kan besættes i enten Aarhus eller København.

Om IMPACT

IMPACT er allerede i dag en af Skandinaviens førende konsulenthuse, når det kommer til digital transformation og eCommerce. Vi er over 200 dedikerede medarbejdere og samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom nemlig.com, Hummel, Bestseller, Montana og Samsøe Samsøe samt B2B-virksomheder som Chr. Hansen, Würth, Palsgaard og Lemvigh-Müller.

I den seneste brancheanalyse blev IMPACT fremhævet som det førende digitale bureau i Danmark, blandt andet på grund af vores brandstyrke og vores momentum i markedet. Det er denne gode position, der nu skal accelereres yderligere.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, hvor vi spiller hinanden gode, udfordrer vanerne, har hinandens rygge, og hvor ingen er for fine til at hente kaffe til møder og tage del i både store og små opgaver.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, men den virkelige upside får du med:

 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer på tværs af en lang række fagligheder
 • En uformel, udfordrende og sjov hverdag med masser af god humor
 • Fede personalearrangementer - fællestræning, internationale oplægsholdere m.v.
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling med certificeringer, seminarer, konferencer, coaching mv.
 • Appetitvækkende frokostordning
 • Sundhedsforsikring
 • Fleksibilitetspolitik
 • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Specialist, Naja Couriol på tlf. 5090 5928.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.