Digital Marketing Praktikant med fokus på B2B

AarhusKøbenhavn

Er du passioneret omkring B2B markedsføring? Og har du en indre skribent gemt inde i dig som brænder for at komme frem? Hos IMPACT Extend søger vi lige nu 1-2 praktikanter til vores kontor i Aarhus og København, hvor både tempoet og kvaliteten er høj!

Lokation

AarhusKøbenhavn

Om Praktikken

Som B2B Marketing Praktikant bliver du en del af vores Salg & Marketing team i IMPACT Extend, der arbejder med at vækste nogle af de største e-commerce virksomheder i Skandinavian med fokus på digital marketing. Som B2B Marketing Praktikant får du til ansvar at udarbejde materiale til internt og eksternt brug, samt assistere og supporte konsulterne i deres arbejde. Du vil derfor blive en integreret del af teamet, og opleve hvordan det er at arbejde med forskellige digitale marketings discipliner med vores erfaring digitale marketing konsulenter.

Dine arbejdsopgaver kommer til at være:

 • Udarbejdelse af grafisk- og tekstmateriale til intern og ekstern brug
 • Opdatering af IMPACT Extends hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier
 • Opsætte annoncer på henholdsvis LinkedIn og Facebook
 • Udarbejdelse af video materiale, undertekster og transskription
 • Analysering af data i Google Analytics
 • Supportere konsulenterne i IMPACT Extend og eventuelle events
 • Udarbejdelse og eksekvering af content plan

Du kommer til at arbejde i et ambitiøst digitalt bureau i vækst og med højt til loftet. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere, herunder Imerco, Kaufmann, Ganni og mange flere! Vi tilpasser praktikken efter dine ønsker og behov, men vi ser gerne at du kan arbejde 37 timer om ugen i en praktikperiode på 4-6 måneder med start i august/september 2021.

Din profil

Vi ser, at du er i gang med en videregående uddannelse, hvor du har opnået forståelse for kommunikation og marketing. Det er ikke en nødvendighed, at du har tidligere erfaring med digital markedsføring, så længe du har ja-hatten på til at lære.

Du er nysgerrig og har drivet til at tage nye udfordringer op, og ikke er bange for at tage fat og få ’beskidte’ negle på vejen. Du har en interesse for kommunikation og tekstformidling, og ønsker at dygtiggøre dig inden for dette. Derudover, er du åben og udadvendt, og forstår at arbejde selvstændigt og i teams.

Om impact Extend

IMPACT Extend er et ungt digital marketing konsulentbureau med store vækstambitioner. Vi er i dag 20+ medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og København, sammen med vores 200 kollegaer i IMPACT A/S. Vi leverer digitalt marketing excellence, der transformere marketing fra et omkostningscenter til et profitcenter. Gennem vores markedsledene løsninger, identificere vi insights og vækstpotentialer i vores kunders virksomheder. Vi planlægger og udfører digitale marketingsstrategier, der levere håndgribelige ROI for vores kunder. Vi skaber resultater i samarbejde med førende brands og retailere, så som Tøjeksperten, Message, Creativ Company, Carl Ras og mange flere!

Vi tilbyder

 • DK's mest spændende kunder
 • En ung og social arbejdsplads med fede personalearrangementer
 • En uformel og sjov hverdag
 • Økonomisk erkendtlighed ved god performance
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling
 • Morgenmad, gratis frokostordning, god kaffe og frisk frugt
 • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Junior Digital Marketing Consultant, Emma Schumacher, på ESC@impactextend.dk eller HR Assistance, Jenny Hohwü Elsner, på JEL@impact.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.