Digital Marketing Praktikant

Aarhus

Er du skarp, nysgerrig og passioneret omkring datadrevet digital marketing? Og har du mod på en selvstændig praktikstilling med masser af udfordringer og et højt tempo? IMPACT Extendt søger netop en praktikant til vores kontor i Aarhus, og tilbyder en unik mulighed for at opleve digital marketing på tæt hold i Danmarks største commerce bureau!

Lokation

Aarhus

Om praktikken

Som Digital Marketing Praktikant bliver du en vigtig del af vores Team Traffic i IMPACT Extend, der arbejder med at vækste nogle af de største e-commerce virksomheder i Skandinavien med fokus på datadrevet digital marketing. Som praktikant hos Team Traffic kommer du primært til arbejde med Google Ads, og vil dermed få erfaring med betalte digital disicipliner. Du bliver derfor en integreret del af vores team bestående af erfarne digital marketing konsulenter.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Opsætning af kampagner og udarbejdelse af tekstannoncer
 • Keyword performance monitorering & Mining
 • Budjustering og monitorering af eksponeringsandele
 • Optimering af shopping-kampagner og evt. udarbejdelse af visuelle bannere
 • Budget phasing og rapportering
 • Mindre analyser af potentiale

Du kommer til at arbejde i et ambitiøs digital bureau i vækst og med højt til loftet. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere, herunder Tøjeksperten, Message og Ole Lynggaard og mange flere! Vi tilpasser praktikken efter dine ønsker og behov, men vi ser gerne at du kan arbejde 37 timer om ugen i en praktikperiode på 4-6 måneder med start i januar/februar 2021.

Din profil

Vi forstiller os, at du er igang med en videregående uddannelse, hvori du har opnået en kommerciel forståelse og evne til at analysere og behandle data. Du behøver ikke nødvendigvis at have erfaring indenfor PPC/digital marketing, men har lysten og drivet til at lære om digital markedsføring.

Som person er du udadvendt og ikke bange for at få beskidte hænder, og tage udfordringen op! Du brænder for at lære mere, og kan arbejde selvstændig og strukturet. Det er naturligt for dig at tage styringen over dine egen opgaver, og du forstår at arbejde målrettet og detaljeorienteret.

Om impact Extend

IMPACT Extend er et ungt digital marketing konsulentfirma med store vækstambitioner. Vi er i dag 20+ medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og København, sammen med vores 200 kollegaer i IMPACT A/S. Vi levere digital marketing excellence, der transformere marketing fra et omkostningscenter til et profitcenter. Gennem vores markedsledene løsninger, identificere vi insights og vækstpotentialer i vores kunders virksomheder. Vi planlægger og udfører digitale marketingsstrategier, der levere håndgribelige ROI for vores kunder. Vi skaber resultater i samarbejde med førende brands og retailere, så som Tøjeksperten, Message, Creativ Company, Carl Ras og mange flere!

Vi tilbyder

 • DK's mest spændende kunder
 • En uformel og sjov hverdag
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • En ung og social arbejdsplads med fede personalearrangementer
 • Økonomisk erkendtlighed ved god performance
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling
 • Morgenmad, frokostordning, god kaffe og frisk frugt
 • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lead PPC consultant, Thomas Østermark Jensen, på TJE@impactextend.dk / +45 7020 1619 eller HR Intern, Jenny Hohwü Elsner, på JEL@impact.dk / +45 2992 6586.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.