Engagement Manager (IT Project Manager)

København

Verden er under forandring. Det er der ingen tvivl om længere. Selvom vi hos IMPACT mærker konsekvenserne af Corona situationen, er vi fortsat optimistiske for i den kommende tid igen at kunne forsætte ansættelsen af vores nye Engagement Manager og være endnu flere om at hjælpe vores kunder med deres digitale forandringer. Vil du gerne have mulighed for at være en af de første vi rækker ud til, så læs mere her.

Lokation

København

OM JOBBET

Vægter du indflydelse og resultatskabende arbejde højt? Er du klar på at tage ansvar for store og komplekse digitale IT-projekter indenfor Salesforce? Hos IMPACT søger vi en forretningsorienteret Engangement Manager til komplekse commerce projekter med base på vores kontor i København.

Som Engagement Manager i vores Salesforce team bliver du en af de bærende kræfter i udviklingen af internationale løsninger til nogle af Danmarks mest spændende commerce kunder. Du vil være med til at sætte standarden for god projektledelse og strategisk rådgivning samt sikre høj kvalitet i leverancerne for nogle af Danmarks største brands og retailers, såsom Hummel, Ganni og Chr. Hansen.

Du bliver en del af et team på 12 erfarne folk, bestående af projekledere, QA’er og udviklere der forsøger at innovere den klassiske projektmodel i forhold til både kunder og interne samarbejdspartnere. Du får ansvar for din egen kundeportefølje hvor du bliver den centrale sparringspartner i udviklingen af kundens digitale forretning.

Dine Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være følgende:

 • Forretningsanalyse og specifikation af e-commerce løsninger til både eksisterende og nye kunder
 • Projektledelse af udviklingsteams, herunder koordinering af konsulenter, rapportering, fakturering og forecasting
 • Have et konstant overblik over potentielle fremtidige udfordringer og igangsætte tiltag til at tage højde for dette
 • Optimering af IMPACTs processer for afvikling af projekter
 • Skabe stærke relationer til vores kunder for derigennem at sikre, at de leverancer du leder, indfrier deres forventninger.

I teamet arbejder vi ud fra en fælles projektmodel, der bygger på mange års erfaring fra både projektledere og udviklere for at sikre, at vi lykkedes med vores projekter. Som Engagement Manager i IMPACT vil du kontinuerligt bidrage til at udvikle modellen gennem diverse workshops hvor de nyeste trends og resultater diskuteres og efterfølgende implementeres i det daglige workflow.

DIN PROFIL

Vi lægger vægt på, at du har et stort drive og motiveres af at indgå i et energisk team, hvor kundeservice, engagement og lysten til hele tiden at blive bedre er vigtige nøgleord. Det er vigtigt, at du har lysten til at involvere dig i dine projekter på flere niveauer, ligesom det er afgørende, at du evner at forstå den tekniske løsning.

Du forstår at lede dig selv og andre og du ved at ejerskab og at kunne gøre det komplekse simpelt, er afgørende for at kunne drive succesfulde projekter. Du har styr på ”the basics” og har stærke præsentationsevner både mundtligt og skriftligt.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en cand.merc., cand.IT, HD eller lignende uddannelse
 • Kan dokumentere minimum 5 års erfaring inden for projektledelse af udviklingsteams og kunderådgivning
 • Har teknisk forståelse, herunder kendskab til og forståelse for ERP, CMS og CRM-systemer
 • Har stor forståelse for at koble forretning og IT
 • Har erfaring med SCRUM
 • Har gerne erfaring med e-commerce

Vi lægger vægt på, at du har et stort drive og motiveres af at indgå i et energisk team, hvor kundeservice, engagement og lysten til hele tiden at blive bedre er vigtige nøgleord. Det er vigtigt, at du har lysten til at involvere dig i dine projekter på flere niveauer, ligesom det er afgørende, at du evner at forstå den tekniske løsning.

Som person er du en god kommunikator, der trives med at skabe relationer samtidig med, at du har en resultatorienteret tilgang til dit arbejde. Du arbejder systematisk, er eminent til at motivere folk omkring dig, og så formår du at skabe struktur og overblik – selv i de mest komplekse projekter.

OM IMPACT

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi tæller 200 dedikerede medarbejdere, der kombinerer høj faglighed inden for udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom nemlig.com, HAY, Kaufmann og IMERCO samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller, Widex og Chr. Hansen.

VI TILBYDER

 • En uformel og sjov hverdag
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • Fede personalearrangementer
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling: certificeringer, seminarer, konferencer, coaching mv.
 • Appetitvækkende frokostordning
 • Fitnessmedlemsskab
 • Sundhedsforsikring
 • DK’s mest spændende kunder

KONTAKT

Vi læser ansøgninger løbende men forvent længere svartid end normalt. Så snart det bliver relevant, vil vi række ud til kandidater.

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Consultant Sofie Bull på tlf. 26216663

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.