Freelance Senior Frontend or Backend Developer

AarhusKøbenhavnOdense

Vil du være en del af IMPACTs freelancerkorps og arbejde med spændende kunder og store, krævende løsninger? Er du klar på at tage ansvar, og synes du, det er fedt at presse teknologierne til det yderste og lidt til? Vi søger freelancere til udvikling af omni-channel løsninger og herigennem sikre, at IMPACT leverer høj kvalitet til tiden ved brug af de nyeste platforme og teknologier.

Lokation

OdenseAarhusKøbenhavn

OM FREELANCER KORPSET

For at vi hele tiden sikrer, at IMPACT følger fremtidens arbejdsmarked med en agil medarbejderstab, søger vi et korps af kvalificerede Senior Frontend og Senior Backend udviklere. Som freelancer ved IMPACT får du frihed under ansvar på nogle af Skandinaviens største og mest krævende digitale commerce-løsninger. Du vil arbejde tæt sammen med et fagligt stærkt team og vælger du at arbejde for os, lover vi, at du rykker dig fagligt.

DINE ARBEJDSOPGAVER

Som tilknyttet freelancer bliver du en del af vores strategiske korps af yderst kompetente udviklere. Vi vil indgå en aftale om, at du kan arbejde med de nyeste teknologier på et tidsbestemt projekt, og du får mulighed for at grave dig ned i projekterne og fordybe dig i løsningen og dens teknologier. Du får en afgørende rolle for at sikre, at vi leverer god kvalitetskode, der performer og håndterer alle edge-cases. Samarbejdet vil som nævnt blive projektspecifikt og dermed en afgrænset periode, der naturligvis kan forlænges eller genaftales alt efter behov.

Din profil

Som tilknyttet freelancer forventer vi at du hele tiden holder dig opdateret på de nyeste teknologier og er passioneret for dit felt. Du hjælper resten af teamet med at fejlfinde eller performanceoptimere deres kode som det mest naturlige i verden. Som person er du detaljefokuseret og lægger en ære i at udføre en opgave til tiden og i god kvalitet. Du udviser stor fleksibilitet i dit samarbejde og tilgængelighed i din kommunikation.

Hvis du er interesseret i at være freelancer forventer vi følgende af dig:

 • En uddannelsesmæssig baggrund som datalog, softwareingeniør, PBA i webudvikling, datamatiker eller lign på mindst bachelor-niveau
 • Mindst 5 års erfaring med web-baseret softwareudvikling
 • Erfaring med udvikling i C#, ASP.NET MVC / CORE og/eller Angular, React eller et andet MVC-framework
 • Har erfaring med opbygning af SPAs
 • Kender typescript og behersker JavaScript til fingerspidserne
 • Benytter GIT som det mest naturlige i verden
 • Kender til SCRUM processer og er vant til at arbejde agilt.

Derudover er det en fordel, hvis du har:

 • Har udviklet commerce løsninger tidligere
 • Erfaring fra konsulent- og/eller den digitale bureau-branche
 • Erfaring med Sitecore, Episerver eller Umbraco
 • Udviklet micro-services
 • Erfaring med Azure (Web Apps, CosmosDB, m.v.), som vi benytter til næsten alle nye kunder
 • Erfaring med udvikling af websites med meget integration
 • Detaljeret kendskab til søge-indexes (Lucene/Solr/Elastic Search)
 • Lavet integrationer op imod ERP-systemer tidligere

Om impact

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi tæller 170 dedikerede medarbejdere, der kombinerer faglig excellence inden for udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom Imerco, HAY, LEGO, Tøjeksperten, Kaufmann, Silvan, Widex, Lemvigh-Müller og Nemlig.com.

Kontakt

Send CV afsted via linket herunder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Consultant, Sofie Bull 26216663

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.