Frontend Tech Lead

Aarhus

Er du klar på at tage ansvar, og vil du være med til at skabe fremtidens commerce-løsninger? Og synes du, det er fedt at arbejde med de nyeste frontend trends og udvikle teknologierne til det yderste? Som Frontend Tech Lead kommer du til at arbejde på nogle af landets fedeste løsninger og samtidig sikre, at der altid leveres høj kvalitet på vores projekter.

Lokation

Aarhus

Om jobbet

Som Frontend Tech Lead hos IMPACT spiller du en vigtig rolle i udviklingen af store e-commerce projekter til nogle af Skandinaviens største brands og retailere som f.eks. Imerco, nemlig.com, Ganni og Kaufmann. Du vil fra dag ét opleve en høj grad af indflydelse og involvering af faglige kompetencer på tværs af hele organisationen.

Du skriver mest typescript (javascript), men har også ansvaret for at implementere layout. Vores stack lyder pt. på React og Angular med Typescript bygget med webpack, SCSS som CSS-preprocessor og Git til versionsstyring. Til at levere vores markup bruger vi typisk Umbraco, Sitecore eller EPIserver som CMS. Tendensen går dog i retning af, at CMS mere er en redaktørting, og at CMS for frontendere primært er et datalag til vores Single Page Applications.

Dine Arbejdsopgaver

Du er en central spiller i de konkrete projekter, du tager del i, og har en vigtig dialog med resten af teamet om, hvordan strategi og forretningsbehov omsættes til løsningskoncepter. I samarbejde med kunderne afdækker du deres konkrete behov og sikrer en professionel vejledning med fokus på kvaliteten i løsningen, både når det kommer til arkitektur, performance, sikkerhed og robusthed. Derudover tager du hånd om estimering og grooming af udviklingsopgaver i samspil med dit team og kunden.

Din profil

Du har mindst 5 års erfaring med frontendudvikling og har erfaring fra store projekter. Vi lægger vægt på, at du har et stort drive og lysten til at tage en vigtig rolle i teamet, når det kommer til udvikling af frontend.

Som Frontend Tech Lead ser vi også gerne, at du kan opfylde et eller flere af følgende punkter:

 • Du har arbejdet med React og erfaring med Angular
 • Du har erfaring med opbygning af SPAs
 • Du er fortrolig med Git
 • Du har godt kendskab til TypeScript
 • Du er i stand til at nedbryde og estimere frontend opgaver
 • Du kender til SCRUM-processer og er vant til at arbejde agilt
 • Du har en vis forståelse for backend kode, gerne c#/.net, og du har også gerne erfaring med serverside JavaScript med NodeJS
 • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med Redux eller andre former for state management, og erfaringer med et eller flere CMS.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende - du kan være uddannet i datalogi, IKT ingeniør, datamatiker, PBA i webudvikling eller lignende. Alternativt kan du også være autodidakt med den rette erfaring.

Om impact

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi tæller +200 dedikerede medarbejdere, der kombinerer høj faglighed inden for udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom nemlig.com, Kaufmann og Imerco samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller, Widex og Chr. Hansen.

Vi tilbyder

 • DK’s mest spændende kunder
 • En uformel og sjov hverdag
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling: Seminarer, konferencer, coaching mv.
 • Appetitvækkende frokostordning, fitnessmedlemsskab, pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Fede personalearrangementer
 • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Software Development Manager, Steven Sønderskov på tlf. 31 19 48 16 eller sts@impact.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.