HR Consultant med passion for rekruttering

København

Er du passioneret omkring HR og rekruttering? Og motiveres du af at tiltrække de mest talentfulde digitale profiler i branchen? Hos IMPACT søger vi lige nu en dygtig HR Consultant, der skal være med til at sikre den nødvendige tilgang af de rigtige ressourcer til vores voksende kontor i København.

Lokation

København

Om jobbet

Som HR Consultant bliver du en vigtig del af vores HR-team på 5 personer, der arbejder med at tiltrække, fastholde og udvikle vores medarbejdere. Dit ansvar bliver at tiltrække de rette kandidater til vores kontor i København og sikre, at IMPACT hele tiden har den nødvendige tilgang af de rigtige ressourcer. Du skal derfor bidrage til, at vi kontinuerligt tiltrækker nogle af Danmarks dygtigste profiler inden for det digitale felt til fx software udvikling, digital marketing og salg.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Rekruttering fra A-Z: udarbejde stillingsopslag, search, koordinering og afholdelse af samtaler, tilbagemelding på personprofiler mv.
 • Employer branding: tiltrækning af dygtige profiler via de rigtige annonceringskanaler, profilering på uddannelsesinstitutioner, uddannelsesmesser, mv.
 • Partnerskaber til eksterne leverandører
 • Onboarding af nye kollegaer
 • Sparring med Hiring Managers omkring aktuelle rekrutteringsbehov
 • Daglig HR support til ledere og medarbejdere på kontoret.

Derudover kommer du til at bistå med forskellige ad hoc opgaver i HR-afdelingen.

Du kommer til at arbejde på et ambitiøst digitalt bureau i vækst og med højt til loftet. Da du bliver vores første HR Consultant på vores kontor i København, garanterer vi en selvstændig stilling med masser af udfordringer, ansvar og et højt arbejdstempo.

Din profil

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse med fokus på HR, kommunikation og/eller organisation. Derudover har du har nogle års erfaring med rekruttering af digitale profiler. Du ved derfor, hvad der kræves for at tiltrække de rette kandidater, og du giver ikke op, før den helt rigtige kandidat er i hus.

Du har et godt netværk, og du gør en indsats for at pleje det. Du befinder dig generelt godt tilpas i en rolle, hvor du er opsøgende og udadvendt. Derudover er du en tillidsfuld og serviceminded person, og du får energi af at arbejde med andre mennesker.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med personprofiler og med at anvende dette i rekruttering. I IMPACT arbejder vi med Insights Discovery, som du vil blive akkrediteret i, hvis du ikke allerede er det.

Om IMPACT

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi tæller 140 dedikerede medarbejdere, der kombinerer faglig excellence inden for udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom HAY, Noa Noa, Tøjeksperten, Kaufmann og IMERCO samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller og TDC.

Vi tilbyder

 • En uformel og sjov hverdag
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • Fede personalearrangementer
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling: certificeringer, seminarer, konferencer, coaching mv.
 • Appetitvækkende frokostordning
 • Fitnessmedlemsskab
 • Sundhedsforsikring
 • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Annesofie Just, HR Consultant, på tlf. 31589920.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.