HR Intern

Aarhus

Er du passioneret omkring HR og rekruttering? Er du nysgerrig på, hvordan vi arbejder med at tiltrække og onboarde de dygtigste digitale profiler i branchen? Og trives du i en kultur med højt tempo og engagerede kollegaer? Så er det dig vi søger som vores nye HR Intern til vores kontor i Aarhus.

Lokation

Aarhus

Om Praktikken

Du bliver en vigtig del af vores HR-team på 6 personer, der dagligt arbejder med at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejderne i IMPACT. Du får mulighed for at arbejde med en bred opgaveportefølje, særligt inden for rekruttering og onboarding af digitale profiler, hvor du bl.a. vil blive inddraget i konkrete og udfordrende rekrutteringsbehov.

Du kommer til at:

 • Udarbejde fængende stillingsopslag på dansk og engelsk
 • Searche, udvikle og vedligeholde vores talent pipeline i LinkedIn Recruiter
 • Screene indkomne ansøgninger og administrere vores rekrutteringssystem
 • Facilitere og drive onboardingprocessen for vores nye medarbejdere
 • Bidrage til løsningen af administrative HR-opgaver
 • Indgå i løbende dialog og sparring med HR Teamet og Hiring Managers

Du har desuden mulighed for at blive tilknyttet et eller flere HR projekter inden for f.eks. employer branding, formalisering af HR processer, onboarding eller andet der fanger din interesse. Vi sikrer et tilrettelagt udviklingsforløb i din praktik samt daglig sparring omkring opgaver og processer. Sammen har vi løbende en tæt dialog om dine opgaver, så du selv har mulighed for at præge din praktikperiode, alt efter hvor dine interesser ligger.

Vi ser gerne, at du kan komme i praktik hos os i efteråret 2021, hvor du i en periode på mindst 3 måneder arbejder 37,5 timer om ugen. Vi tilpasser praktikken til dine behov og ønsker.

om dig

Du er studerende på en videregående uddannelse med fokus på HR og/eller kommunikation som fx cand.merc, cand.soc, cand.ling.merc, eller lignende. Du brænder for at lære mere om HR og rekruttering, ligesom du også har en passion for den digitale branche og følger med i udviklingen. Du kan lide at skrive, og du formulerer dig fejlfrit på dansk og engelsk. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende studiejob.

Du trives i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor fleksibilitet, service og en positiv indstilling har en stor betydning. Du er struktureret og kan bevare overblikket, når det går stærkt. Du har et højt drive, er engageret og er god til at kommunikere på alle niveauer i organisationen.

Om impact

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi tæller 200+ dedikerede medarbejdere, der kombinerer faglig excellence inden for udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom Montana, Hyundai, Hifi-Klubben, Kaufmann, Hummel, Epos og IMERCO samt B2B-virksomheder som Carl Ras, Abena og TDC.

Vi tilbyder

 • En uformel, udfordrende og sjov hverdag
 • Ambitiøse, glade og dedikerede kollegaer
 • En ung og social arbejdsplads med fede personalearrangementer
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling
 • Morgenmad, frokostordning, god kaffe og frisk frugt
 • Under praktikperioden tilbyder vi erkendtlighed ved god performance.

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Assistant, Jenny Hohwü Elsner på tlf. 6039 4929.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.