HR Intern

Aarhus

Er du passioneret omkring HR, rekruttering og kommunikation? Og er du nysgerrig på, hvordan vi arbejder med at tiltrække de dygtigste digitale profiler i branchen? IMPACT tilbyder muligheden for at opleve HR på tæt hold i Danmarks største commerce bureau.

Lokation

Aarhus

Om Praktikken

Du bliver en vigtig del af vores HR-team på 6 personer, der dagligt arbejder med at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejderne i IMPACT. Du får mulighed for at arbejde med en bred opgaveportefølje, særligt inden for rekruttering af digitale profiler, hvor du vil blive inddraget i konkrete og udfordrende rekrutteringsbehov.

Du kommer bl.a. til at:

 • Udarbejde stillingsopslag på dansk og engelsk
 • Searche efter relevante kandidater
 • Udvikle og vedligeholde talent pipeline på LinkedIn
 • Screene indkomne ansøgninger
 • Administrative HR opgaver
 • Indgå i løbende dialog og sparring med HR teamet og Hiring managers

Du har desuden mulighed for at blive tilknyttet et eller flere HR projekter inden for f.eks. employer branding, formalisering af HR processer eller intern uddannelse. Vi sikrer et tilrettelagt udviklingsforløb samt daglig sparring omkring opgaver og processer. Sammen har vi løbende en tæt dialog om dine opgaver, så du selv har mulighed for at præge din praktikperiode, alt efter hvor dine interesser ligger.

Vi tilpasser praktikken efter dine behov, men ser gerne, at du kan arbejde 37 timer om ugen i en periode på omkring 3 måneder tidligst med opstart medio februar 2020.

Om Dig

Du er studerende på en videregående uddannelse med fokus på HR og/eller kommunikation som fx cand.merc, cand.soc, cand.ling.merc, eller lignende. Du brænder for at lære mere om HR og rekruttering, ligesom du også har en passion for den digitale branche og følger med i udviklingen. Du kan lide at skrive og du formulerer dig fejlfrit på dansk og engelsk.

Du trives i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor fleksibilitet, service og en positiv indstilling har en stor betydning. Du er struktureret og kan bevare overblikket, når det går stærkt. Du har et højt drive, er engageret og er god til at kommunikere på alle niveauer i organisationen.

Om impact

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi tæller 200 dedikerede medarbejdere, der kombinerer faglig excellence indenfor udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom HAY, Ganni, Tøjeksperten, Kaufmann, Nic. Christiansen Gruppen, Silvan, Bog & Idé og IMERCO samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller, Carl Ras og TDC.

Vi tilbyder

 • Danmarks mest spændende kunder
 • En uformel, udfordrende og sjov hverdag
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • En ung og social arbejdsplads med fede personalearrangementer
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling
 • Morgenmad, frokostordning, god kaffe og frisk frugt
 • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Assistant, Natasha Berthelsen på mail NBE@impact.dk eller tlf. 2833 9535..

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.