HR PRAKTIKANT

København

Er du skarp og passioneret omkring HR, rekruttering og kommunikation? Og er du nysgerrig på, hvordan vi arbejder med at tiltrække de dygtigste digitale profiler i branchen? IMPACT tilbyder muligheden for at opleve HR på tæt hold i Danmarks største commerce bureau.

Lokation

København

OM PRAKTIKKEN

Du bliver en vigtig del af vores HR-team på 4 personer, der dagligt arbejder med at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejderne i IMPACT. Du får mulighed for at arbejde med en bred opgaveportefølje, særligt inden for rekruttering af digitale profiler, hvor du vil blive inddraget i konkrete og udfordrende rekrutteringsbehov.

Du kommer bl.a. til at:

 • Udarbejde stillingsopslag på dansk og engelsk
 • Search efter relevante kandidater
 • Udvikle og vedligeholde talent pipeline på LinkedIn
 • Screene indkomne ansøgninger og koordinere interviews
 • Administrative HR opgaver
 • Indgå i løbende dialog og sparring med HR teamet og Hiring managers

Du har desuden mulighed for at blive tilknyttet et eller flere HR projekter inden for f.eks. employer branding, personalejura, onboarding eller lignende. Du får tilknyttet en mentor, som sikrer et tilrettelagt forløb samt daglig sparring omkring opgaver og processer. Sammen har I løbende en tæt dialog omkring dine opgaver, så du selv har mulighed for at præge din praktikperiode, alt efter hvor dine interesser ligger.

Vi tilpasser praktikken efter dine ønsker og behov, men vores erfaring er, at du får mest ud af praktikken, hvis du kan arbejde 37 timer om ugen.

OM DIG

Du er studerende på en videregående uddannelse med fokus på HR, kommunikation og/eller IT som fx cand.merc, cand.soc, cand.ling.merc, cand.IT eller lignende. Du brænder for at lære mere om HR og rekruttering, ligesom du også har en passion for den digitale branche og følger med i udviklingen. Du kan lide at skrive og du formulerer dig fejlfrit på dansk og engelsk.

Du trives i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor fleksibilitet, service og en positiv indstilling har en stor betydning. Du er struktureret og kan bevare overblikket, når det går stærkt. Du har et højt drive, er engageret og er god til at kommunikere på alle niveauer i organisationen.

OM IMPACT

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi tæller 150 dedikerede medarbejdere, der kombinerer faglig excellence inden for udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom HAY, Noa Noa, Tøjeksperten, Kaufmann og IMERCO samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller og TDC.

VI TILBYDER

 • DK's mest spændende kunder
 • En ung og social arbejdsplads med fede personalearrangementer
 • En uformel og sjov hverdag
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling
 • Morgenmad, frokostordning, god kaffe og frisk frugt
 • Og meget andet!

Før og efter pratikken vil der være mulighed for et studiejob hos Impact hvis dette kunne have din interesse og der er et relevant match af dine kompetencer i forhold til vores opgaver. Det skal dog ikke forveksles med praktikken, der vil have nogle klart afgrænsende projekter du vil kunne give dig i kast med.

KONTAKT

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Consultant Sofie Bull på tlf. 2621 6663.

Send din ansøgning hurtigst muligt via linket, da vi vurderer ansøgningerne løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.