Lead Content Strategist

AarhusKøbenhavn

Kan du sætte strategisk retning for effektiv content marketing og branding? Nyder du at elaborere den helt særlige vinkel, detalje, tone og stil, som får selv travle C-levels til at stoppe op? Og har du samtidig erfaring med B2B- og tech-området, så kunne du meget vel være den nye Lead Content Strategist, vi søger til vores kontor i København eller Aarhus, hvor du skal sikre fortsat thought leadership for et af Skandinaviens førende digitale commerce-bureauer.

Lokation

AarhusKøbenhavn

Om jobbet

IMPACT skal de kommende år udvide sin thought leader position til også at gælde Skandinavien og Europa. Til den mission søger vi nu en erfaren Lead Content Strategist, som bliver epicenter for endnu mere opsigtsvækkende branding og engagerende content til vores målgrupper. Du bliver spydspids for hele content-området samt for at planlægge, researche og eksekvere IMPACTs content marketing-strategi i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere.

I din rolle som Lead Content Strategist får du ansvar for følgende palette af content-lækkerier:

 • Du researcher grundigt (også ud fra analyser af online efterspørgsel) og interviewer med lethed både interne og eksterne eksperter for at skabe indsigter og indhold, der har en tydelig kvalitet, højt vidensniveau og italesætter pains and gains hos vores target audience.
 • Ud fra disse indsigter lægger du strategien for, ideudvikler på og producerer opsigtsvækkende content til vores kanaler. Herunder cases, nyheder, landingpages, videoer, rapporter og whitepapers m.v. Du ser og opfanger de fede vinkler, detaljer og formater, formidler dem simpelt og skarpt og eksekverer hurtigt. Vi vil være de bedste på dette punkt.
 • Det ville være en klar fordel, hvis du har erfaring med videocontent også – enten gøre det selv eller styre/guide processen hos eksterne leverandører.
 • Du går op i at sætte dit indhold flot op i vores CMS, så det præsenterer sig stærkt og indbydende.

Derudover assisterer du dine kollegaer med andre marketingopgaver som for eksempel employer branding, events, awards mv.

Din profil

Vores ideelle kandidat er uddannet inden for kommunikation, journalistik eller marketing og har flere års dokumenteret erfaring med digital B2B branding og contentproduktion. Derudover skal du kunne:

 

 • Udfordre dig selv og teamet til at levere på et højt niveau, tænke i nye koncepter og formater, optimere nuværende content osv.
 • Udarbejde fængende content på både dansk og engelsk
 • Planlægge og eksekvere content og kampagner på tværs af kanaler
 • Forstå den digitale kunderejse inden for B2B, og hvordan content og awareness kan skabe øget trafik til impact.dk og relevante leads til vores salgsorganisation.

Du forstår at indarbejde IMPACTs brand og strategiske ambitioner i de små detaljer, arbejder målrettet og tænker kreativt i din tilgang til content, SoMe og kommunikation. Du er teknisk nysgerrig, arbejder selvstændigt og trives med at tage initiativ og opsøge de gode historier rundt omkring i organisationen.

Om impact

IMPACT er et af de førende konsulenthuse indenfor digital transformation og commerce. Vi er over 200 dedikerede medarbejdere og samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom nemlig.com, Arla, Bestseller, HAY, Montana og IMERCO samt B2B-virksomheder som Chr. Hansen, Würth, Palsgaard og Lemvigh-Müller. Du bliver en del af et fagligt stærkt team, hvor vi spiller hinanden gode, udfordrer vanerne, har hinandens rygge, og hvor ingen er for fine til at hente kaffe til møder og tage del i trælse opgaver.

Vi tilbyder

 • En uformel og sjov hverdag med masser af god humor
 • Branchens mest ambitiøse og dedikerede kollegaer, der udfordrer hinanden til at levere på højt niveau
 • Fede personalearrangementer, fællestræning, internationale oplægsholdere m.v.
 • Fokus på personlig og faglig udvikling: certificeringer, seminarer, konferencer, coaching mv.
 • Appetitvækkende frokostordning
 • Fitnessmedlemsskab
 • Sundhedsforsikring
 • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Consultant, Annesofie Just Hyldgaard på tlf. 31589920.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.