Marketing Assistant, Content

Aarhus

Kan du skrive budskaber, der fænger dit publikum? Er du vild med contentproduktion og sociale medier? Vil du gerne udvikle dig selv og få praktisk erfaring med marketing i ét af Danmarks største digital commerce-huse? Og synes du så i øvrigt bare, det er fedt at møde ind til glade kollegaer? Så bliv vores nye Marketing Assistant på vores kontor i Aarhus.

Lokation

Aarhus

Om Studiejobbet

II studiejobbet som Marketing Assistant i IMPACT bliver du en del af et mindre team, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på dagsordenen og videreudvikle IMPACTs kommunikations- og marketingindsatser. Du kan lide at arbejde med content og SoMe, er nysgerrig og trives med at tage initiativ og opsøge de gode historier rundt omkring i organisationen. Og du får mulighed for at få indflydelse på IMPACTs SoMe-strategi, content-kalender og den daglige drift af IMPACT.dk.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Producere og aktivere content som fx cases, nyheder, nyhedsbreve, videoproduktion, rapporter eller whitepapers, på tværs af kanaler og platforme
 • Content og SoMe-marketing i en B2B-kontekst
 • Planlægning og eksekvering af events
 • Rapportering
 • Projektledelse på mindre projekter

IMPACT er et godt match for dig, hvis du vil styrke din faglige profil og snuse til, hvordan det er at arbejde i et digitalt bureau med en dynamisk kultur. Vi forventer, at du kan arbejde minimum 10-15 timer om ugen, men gerne mere. Dog er vi fleksible i forhold til dit studie.

Som ene person på posten i Aarhus vil du få en bred berøringsflade med hele kontoret, da du vil være det naturlige omdrejningspunkt for spørgsmål og opgaver inden for Marketing. Du vil få støtte og sparring fra teamet i København men stillingen vil give mulighed for en høj grad af autonomi og ansvar.

Din profil

Vi forestiller os, at du er studerende på en videregående uddannelse med fokus på marketing og/eller kommunikation, og at du har interesse for B2B- og digital marketing. Og at du minimum har 1 år tilbage på din uddannelse. Du har gerne relevant erfaring fra studiejob el. lign, men det afgørende er dog, at du er fuld af gode ideer og formår at omsætte dem til handling.

Derudover er det en fordel hvis, du har erfaring med:

 • Udarbejdelse af tekster på dansk og engelsk
 • Video- og grafisk produktion
 • Generel forståelse for CMS systemer (Opdatering af hjemmesider)

Du har en stor interesse indenfor E-commerce og vil gerne prøve kræfter med arbejdet i et digitalt konsulenthus. Du arbejder målrettet og detaljeorienteret og tager ansvar for at få dine opgaver i mål. Du har evnen til at arbejde selvstændigt, struktureret og søger konstant at forbedre kvaliteten af dit arbejde. Samtidig har du lyst til at bidrage til et uformelt arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved en åben og ærlig omgangstone, hvor du hellere end gerne må tage din personlighed med på job.

Om impact

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi tæller 170 dedikerede medarbejdere, der kombinerer faglig excellence indenfor udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom HAY, Ganni, Tøjeksperten, Kaufmann, Nic. Christiansen Gruppen, Silvan, Bog & Idé og IMERCO samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller, Carl Ras og TDC.

Vi tilbyder

 • Appetitvækkende morgenmads- og frokostordning
 • God kaffe, sodavand og frisk frugt
 • Fede personalearrangementer
 • En uformel, udfordrende og sjov hverdag
 • Ambitiøse, glade og dedikerede kolleger
 • Fokus på faglig og personlig udvikling
 • DK’s mest spændende kunder

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Assistant Natasha Berthelsen på tlf. 28 33 95 35.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.