Praktikant i efteråret 2020 til UX Design

Aarhus

Er du drevet af at designe innovative og meningsfulde service- og brugeroplevelser? Og søger du en praktikplads, hvor du kan sætte din faglighed i spil? Hos IMPACT tilbyder vi nu muligheden for, at du kan være med til at udvikle og designe Europas bedste digitale user experiences

Lokation

Aarhus

Om Praktikken

Vi tilbyder muligheden for en alsidig praktikplads i Aarhus, hvor du bliver en integreret del af vores UX- og Designteam bestående af erfarne UX-, UI- og Digitale Designere.

Som en del af UX- og Designteamet vil du medvirke til at udvikle innovative digitale løsninger og services. Vi tror på, at de bedste oplevelser skabes gennem brugercenteret Design Thinking processer.

Som en del af vores team vil du få mulighed for at prøve kræfter med følgende:

 • Service design
 • Strategisk design
 • Brugerstudier, kunderejser og personaer
 • UI og digitalt design
 • Wireframes, skecthing & UX-design
 • Prototyper & Mockups
 • Brugertests og evalueringer

For os er det underordnet, om du vil arbejde med UX, UI eller digitalt design - vi søger først og fremmest en praktikant, der vil bidrage til at udvikle fantastiske user experiences for vores kunder.

Du vil komme til at bidrage og arbejde med Design Thinking metoder og processer, vidensdeling i teamet og muligheden for udvikling af vores metodekatalog. Vi er et stort og tværfagligt hus, hvilket giver dig mulighed for at stifte erfaring med hele designprocessen fra indledende brugerundersøgelser til design og implementering af løsningerne.

Om Dig

Du er nysgerrig, og du har lyst til at udforske UX-, UI- og/eller digitalt design. Du er studerende på en videregående uddannelse og har fået undervisning i design og/eller brugeroplevelser. Du er kreativ tænkende, og det at skabe designmaterialer er centralt i din måde at tilgå designprojekter på. Du brænder for at skabe de mest innovative og meningsfulde brugeroplevelser.

Du har måske relevant erfaring fra studiejob eller lignende, men det afgørende er, at du er nysgerrig på UX, UI, og/eller digitalt design og har lyst til at lære og bidrage til teamet. Som person har du et stort drive, og du trives med at arbejde selvstændigt såvel som sammen med andre.

Vi tilpasser praktikken efter dine ønsker og behov, men vores erfaring er, at du får mest ud af praktikken, hvis du kan arbejde 37 timer om ugen. Til gengæld tilbyder vi en spændende praktikstilling med frihed under ansvar, dygtige kollegaer og en mentor der vil hjælpe dig godt på vej.

Om impact

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi tæller 200 dedikerede medarbejdere, der kombinerer faglig excellence indenfor udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom HAY, Ganni, Tøjeksperten, Kaufmann, Nic. Christiansen Gruppen, Silvan, Bog & Idé og IMERCO samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller, Carl Ras og TDC.

Vi tilbyder

 • Gratis morgenmads- og frokostordning
 • God kaffe, sodavand og frisk frugt
 • Fede personalearrangementer
 • En uformel, udfordrende og sjov hverdagr
 • Ambitiøse, glade og dedikerede kolleger
 • Fokus på faglig og personlig udviklingt
 • DK’s mest spændende kunder
 • Mulighed for økonomisk erkendtlighed ved god performance.

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Grundet den nuværende situation må der dog forventes længere svartider. Vi bestræber os på at sende et svar hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at kontakte Rune Veerasawmy, Senior Customer Experience Strategist, på tlf. 6039 4931.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.