Praktikant i efteråret 2020 til UX, UI & Digital design

København

Er du drevet af at designe innovative og meningsfulde service- og brugeroplevelser? Og søger du en praktikplads, hvor du kan sætte din faglighed i spil? Hos IMPACT tilbyder vi nu muligheden for, at du kan være med til at udvikle og designe Europas bedste digitale user experiences.

Lokation

København

Om PRAKTIKKEN

Vi tilbyder muligheden for en alsidig praktikplads i København, hvor du bliver en integreret del af vores UX- og Designteam bestående af erfarne UX-, UI- og Digitale Designere

Som en del af UX- og Designteamet vil du medvirke til at udvikle innovative digitale løsninger og services. Vi tror på, at de bedste oplevelser skabes gennem brugercenteret Design Thinking processer.

Som en del af vores team vil du få mulighed for at prøve kræfter med følgende:

 • Service design
 • Strategisk design
 • Brugerstudier, kunderejser og personaer
 • UI og digitalt design
 • Wireframes, skecthing & UX-design
 • Prototyper & Mockups
 • Brugertests og evalueringer

Derudover vil du komme til at bidrage og arbejde med Design Thinking metoder og processer, vidensdeling i teamet og muligheden for udvikling af vores metodekatalog. Vi er et stort og tværfagligt hus, hvilket giver dig mulighed for at stifte erfaring med hele designprocessen fra indledende brugerundersøgelser til design og implementering af løsningerne.

Vi tilpasser praktikken efter dine behov, men ser gerne, at du kan arbejde 37 timer om ugen i en periode på omkring 3 måneder med opstart i efteråret 2020, vi er dog fleksible omkring både perioden og opstart. Til gengæld tilbyder vi en spændende praktikstilling med frihed under ansvar, dygtige kollegaer og en mentor der vil hjælpe dig godt på vej.

Din profil

Du er nysgerrig, og du har lyst til at udforske UX og UI design. Du er studerende på en videregående uddannelse og har fået undervisning i digitalt design og brugeroplevelser. Du brænder for at skabe de mest innovative og meningsfulde brugeroplevelser.

Du har måske relevant erfaring fra studiejob eller lignende, men det afgørende er, at du er nysgerrig på UX og UI, og har lyst til at lære og bidrage til teamet. Som person har du et stort drive, og du trives med at arbejde selvstændigt såvel som sammen med andre.

Om impact

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi tæller 190 dedikerede medarbejdere, der kombinerer faglig excellence indenfor udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom HAY, Ganni, Tøjeksperten, Kaufmann, Nic. Christiansen Gruppen, Silvan, Bog & Idé og IMERCO samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller, Carl Ras og TDC.

Vi tilbyder

 • Appetitvækkende morgenmads- og frokostordning
 • God kaffe, sodavand og frisk frugt
 • En ung og social arbejdsplads med fede personalearrangementer
 • En uformel, udfordrende og sjov hverdag
 • Ambitiøse, glade og dedikerede kolleger
 • Fokus på faglig og personlig udvikling
 • DK’s mest spændende kunder

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Grundet den nuværende situation må der dog forventes længere svartider. Vi bestræber os på at sende et svar hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Assistant Natasha Berthelsen på tlf. 28 33 95 35 eller NBE@impact.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.