Senior Content Creator

AarhusCopenhagen

Kan du udtænke og drive større content-produktioner som whitepapers og casehistorier? Falder det dig naturligt at interviewe kilder på alle niveauer og lave grundig, data-drevet research? Og kan du finde den knivskarpe vinkel og producere fejlfrit og fængende indhold? Så er du måske den Senior Content Creator, der skal hjælpe os videre på rejsen mod at blive en international thought leader indenfor eCommerce.

Lokation

CopenhagenAarhus

Om jobbet

IMPACT har søsat en ambitiøs marketingstrategi, der skal positionere bureauet som det førende digitale konsulenthus i Skandinavien. Content er en hjørnesten i strategien, og derfor søger vi en dygtig Senior Content Creator, der får ansvaret for en stor del af vores samlede indholdsproduktion.

Som Senior Content Creator får du i særdeleshed fokus på at:

 • Bidrage til udviklingen og optimeringen af vores content marketing-strategi
 • Drive content-processen fra idé og storyline til færdigt output på vigtige content-indsatser som artikler, cases, rapporter og PR
 • Samarbejde med stakeholdere både internt og eksternt – kilder, kunder og kollegaer
 • Sikre fremdrift af vores content-produktion i tæt samarbejde afdelingens projektleder
 • Tænke indhold på tværs af formater – tekst, infografikker, video, osv.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige fire kolleager i marketingafdelingen, ligesom du kommer til at få en naturlig snitflade ud mod de cirka 200 kollegaer, der hver dag hjælper Skandinaviens førende brands og virksomheder med deres digitale transformation.

Endeligt bidrager du naturligvis også til andre marketingopgaver – det kan være alt fra researchopgaver og nyhedshistorier over employer branding og events til indstillinger til awards og afvikling af webinarer.

Din profil

Vi forestiller os, at du er uddannet journalist, retoriker eller inden for kommunikation. Vi regner med, at du har 3-5 års erfaring, gerne fra et medie, men det kan også være fra et andet bureau eller en virksomhed med B2B-fokus.

Fagligt er du selvfølgelig knivskarp til at finde den gode vinkel på enhver historie, ligesom du kan producere fejlfrie tekster på både dansk og engelsk. Herudover har du en bred forståelse for både branding og marketing, ikke mindst i en B2B-kontekst, ligesom du forstår den kommercielle agenda bag moderne marketing.

Som person regner vi med, at du er typen der:

 • Sætter barren højt og udfordrer dig selv og dine kollegaer til at levere på et konstant højt niveau
 • Går ind i folk med træsko på. Du kommer til at få en bred berøringsflade, så det er vigtigt du hurtigt kan skabe gode relationer
 • Trives med at tage ansvar og arbejde selvstændigt – men heller ikke er bange for at spørge om hjælp og sætter pris på sparring
 • Er kreativ af natur og får energi af at udtænke originale idéer og finde på nye løsninger
 • Er udpræget nysgerrig – hvad end det handler om nye teknologier, trends eller vores kunders forskellige forretninger

Stillingen kan besættes i enten Aarhus eller København.

Om IMPACT

IMPACT er allerede i dag en af Skandinaviens førende konsulenthuse, når det kommer til digital transformation og eCommerce. Vi er over 200 dedikerede medarbejdere og samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom nemlig.com, Hummel, Bestseller, Montana og Samsøe Samsøe samt B2B-virksomheder som Chr. Hansen, Würth, Palsgaard og Lemvigh-Müller.

I den seneste brancheanalyse blev IMPACT fremhævet som det førende digitale bureau i Danmark, blandt andet på grund af vores brandstyrke og vores momentum i markedet. Det er denne gode position, der nu skal accelereres yderligere.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, hvor vi spiller hinanden gode, udfordrer vanerne, har hinandens rygge, og hvor ingen er for fine til at hente kaffe til møder og tage del i både store og små opgaver.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, men den virkelige upside får du med:

 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer på tværs af en lang række fagligheder
 • En uformel, udfordrende og sjov hverdag med masser af god humor
 • Fede personalearrangementer - fællestræning, internationale oplægsholdere m.v.
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling med certificeringer, seminarer, konferencer, coaching mv.
 • Appetitvækkende frokostordning
 • Sundhedsforsikring
 • Fleksibilitetspolitik
 • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Specialist, Naja Couriol på tlf. 5090 5928.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.