Senior Frontend Consultant

Aarhus

Er du klar på at tage ansvar, og vil du være med til at skabe fremtidens commerce-løsninger? Og synes du, det er fedt at arbejde med de nyeste frontend-trends og presse teknologierne til det yderste? Som Senior Frontend Consultant hos os kommer du til at arbejde for én af vores kunder, som har ét af landets mest komplekse løsninger.

Lokation

Aarhus

Om jobbet

Vi søger en Senior Frontend Consultant til en af vores strategisk vigtigste kunder. I rollen vil du blive tæt knyttet til kunden og gennem dit arbejde vil du som den stærke, kompetente udvikler og vejleder blive et naturligt omdrejningspunkt for kunden og kundens løsning. Du vil kun arbejde på denne ene kunde til at starte med, men over tid kan dette ændre sig.

Du vil få en fast plads på kundens kontor såvel som hos IMPACT, således du både kan bidrage bedst muligt til udviklingen på kundens løsning samt skabe relationer og sikre vidensdeling med dine IMPACT kollegaer.

Du vil i dit arbejde være en del af hele processen fra opgaven defineres, estimeres, udvikles og kvalitetssikres, så du kan forvente, at du altid har en finger på pulsen. Dette sker i samarbejde med både kundens egne og IMPACTs front-end og back-end udviklere og konsulenter.

Du skriver mest Javascript/Typescript, men har også ansvaret for at implementere layout med styling og semantisk HTML. Kundens løsning er bygget på React og SPA, som det forventes du har indgående kendskab til.

Dine arbejdsopgaver

Du bliver en central spiller for kunden og vil løbende have vigtige dialoger med resten af teamet om, hvordan strategi og forretningsbehov omsættes til løsningskoncepter. I samarbejde med kunden afdækker du deres konkrete behov og sikrer en professionel vejledning med fokus på kvaliteten i løsningen, både når det kommer til arkitektur, performance, sikkerhed og robusthed. Derudover tager du hånd om estimering og grooming af udviklingsopgaver i samspil med dit team og kunden.

Din profil

Du har mindst 5 års erfaring med frontendudvikling og har erfaring fra større projekter. Vi lægger vægt på at du er udadvendt med et stort drive, og at du har lysten til at udfylde en vigtig rolle i teamet. Som Senior Frontend Consultant ser vi også gerne, at du kan opfylde et eller flere af følgende punkter:

 • Du har arbejdet med React, herunder gerne med state management såsom Redux eller Zustand, og har måske snuset til NextJS eller Preact også
 • Du har erfaring med opbygning af SPAs
 • Du er fortrolig med Git
 • Du behersker JavaScript, og kender måske til Typescript
 • Du har erfaring med SEO-optimering, semantisk markup og microdata.
 • Du er i stand til at nedbryde og estimere opgaver
 • Du kender til SCRUM-processer og er vant til at arbejde agilt
 • Du er glad for at lære nyt og at lære fra dig
 • Du har en vis forståelse for backend-kode, gerne C#/.NET, og du har også gerne erfaring med serverside JavaScript med NodeJS

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – du kan være uddannet i datalogi, IKT-ingeniør, datamatiker, PBA i webudvikling eller lignende. Alternativt kan du også være autodidakt med den rette erfaring. Det, du kan, er ikke så vigtigt som din personlighed og det, du vil – resten kan man altid lære.

Om impact

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. Vi er i kraftig vækst, og tæller over 200 dedikerede medarbejdere, der kombinerer høj faglighed inden for udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom HiFi Klubben, nemlig.com, Kaufmann, Cryos, Capture One, PWT og IMERCO, samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller, Widex og Chr. Hansen.

Vi tilbyder

 • Danmarks mest spændende kunder og faglige udfordringer, der kan drive dig fremad
 • En uformel og sjov hverdag på en åbensindet og inkluderende arbejdsplads
 • Sociale, hjælpsomme, ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling: seminarer, konferencer, coaching, sparring mv.
 • Appetitvækkende frokostordning, fitnessmedlemsskab, pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Fede personalearrangementer
 • Stort fokus på trivsel og dit mentale helbred, også i tider præget af hjemmeisolation. Blandt andet har vi en fleksibel hjemmearbejdsordning.
 • … og meget, meget mere!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Steven Sønderskov, Software Development Manager, på tlf. 70201619

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.