Senior Frontend Developer / Tech Lead

Odense

Vil du være med til at skabe fremtidens commerce-løsninger og arbejde med de nyeste frontend trends? Er du klar til at tage ansvar og presse teknologierne til det yderste og lidt til? Som Senior Frontend Developer eller Tech Lead hos IMPACT kommer du til at arbejde på nogle af landets fedeste løsninger og samtidig sikrer, at der altid leveres høj kvalitet på vores projekter.

Lokation

Odense

Om jobbet

Du får frihed under ansvar på nogle af Skandinaviens største og mest krævende digitale commerce-løsninger. Og du bliver samtidig en del af et team, som du kan regne med. Vælger du at arbejde hos os, lover vi, at du rykker dig fagligt. Vi prioriterer din udvikling igennem fokuserede udviklingsplaner, uddannelse, certificeringer, videndeling og meget mere.

Dine arbejdsopgaver

Som Senior Frontend Developer kommer du til at arbejde selvstændigt med store features, og du afklarer selv snitflader, integrationer osv. med vores backend udviklere. Du deltager i teamets sprint-planlægning og estimeringer, og teamets projektleder sikrer, at du har rammerne til at skabe kode af høj kvalitet og indenfor den estimerede tid. Du skriver mest typescript (javascript), men du har også ansvaret for at implementere UI. Vores stack lyder pt. på Angular eller React, scss som css-preprocessor og git til versionsstyring. Data leveres typisk fra forskellige micro-services samt vores primære CMS’er Sitecore, EpiServer og Umbraco.

Som Frontend Tech Lead skriver og læser du stadig kode størstedelen af din tid, men du fokuserer samtidig på at sikre kvaliteten i løsningen ift. arkitektur, performance, sikkerhed og robusthed, ligesom du har fokus på, at projektet er fremtidssikret og vedligeholdelsesvenligt. Du fungerer også som lead overfor de andre frontend udviklere på projektet, typisk 1-5 udviklere. På nye projekter involveres du naturligt i den indledende fase. Som Tech Lead vil du sammen med en forretningskonsulent afdække kundens reelle behov, foreslå løsninger og estimere på high-level niveau. Du har med din forretningsforståelse indflydelse på kundens beslutninger, og gennem professionel vejledning bidrager du til den optimale løsning for kunden.

Din profil

Hvis du er interesseret i enten stillingen som Senior Frontend Developer eller Tech Lead forventer vi følgende fra dig:

 • Du har arbejdet med Angular, React eller et andet MVC-framework
 • Du har erfaring med opbygning af SPAs
 • Du er fortrolig med Git
 • Du kender typescript og behersker JavaScript til fingerspidserne
 • Kender til SCRUM processer og er vant til at arbejde agilt
 • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende - du kan være uddannet i datalogi, IKT ingeniør, datamatiker, PBA i webudvikling eller lignende. Alternativt kan du også være autodidakt med den rette erfaring.

Som Senior Frontend Developer forventer vi derudover, at du har mindst 3 års erfaring som frontend udvikler, og gerne fra bureau-verdenen. Derudover er det en fordel men ikke et krav, hvis du kender til Sitecore, EPIserver eller Umbraco.

Som Tech Lead forventer vi, at du har mindst 5 års erfaring som frontend udvikler gerne fra bureau-verdenen, og du har erfaring fra store projekter. Det er en fordel, hvis du har stået i spidsen for valg af teknologier i projekter og fungeret som sparringspartner for kunden. Derudover kan du argumentere for/imod forskellige design patterns og frameworks, og du kan finde dig til rette i flere af dem. Du har forståelse for backend udvikling og kan indgå i en dialog om løsningsforslag, arkitektur m.v. Du er måske allerede certificeret i Sitecore, EPIserver eller Umbraco, ligesom du gerne har erfaring med serverside JavaScript med NodeJS.

Om impact

Hos IMPACT har vi positioneret os som det førende hus inden for rådgivning, design, udvikling og optimering af digitale commerce-oplevelser. Vi tæller 170 dedikerede medarbejdere, der kombinerer faglige profiler inden for forretningsudvikling, UX, design, udvikling, projektledelse og digital marketing. Vi har kontor i København, Aarhus og Lissabon.

Vi tilbyder

 • DK’s mest spændende kunder
 • En uformel og sjov hverdag
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • Fokus på både personlig og faglig udvikling: Seminarer, konferencer, coaching mv.
 • Appetitvækkende frokostordning, fitnessmedlemsskab, pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Fede personalearrangementer
 • Og meget andet!

Kontakt

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder, hvor du angiver, om du er interesseret i enten Senior Frontend Developer eller Tech Lead. Vi søger 2 profiler og samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Consultant, Sofie Bull på tlf. 26 21 63 63.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen og hvad der kommer til at foregå.